Youtube??= bading 28.04.2012

Hello dere<3 I dag har jeg vært på skolen og hos tannlegen. Jeg har vist hull siden jeg spiser litt for mye godt. Men uansett. Hallo!! Dere vet Cathrine hun lagde blogg i går, og hun er høyere på topplista enn meg ( i sandefjord.) Men jeg fikk jo ikke blogga de to siste dagene her så.  Dere vet at jeg lovte dere og legge ut video/ bevis på at jeg hadde bade før mai. Og jeg fikk filma og alt. Men jeg har skikkelig trøbbel med og få filmen ut på Youtube. Når jeg skal lage en bruker da, så skriver jeg alder ogsånt. Men så står det at det er aldersgense. Så da prøver jeg på nytt og da sier jeg at jeg er 18 år. Og de sier fortsatt det samme. Men så prøver jeg en siste gang og jeg sier jeg er 68 år, men det står fortsatt det samme?? uansett hvilken alder jeg er, så går det ikke?? Hvet noen av dere noe om det?? Men i mens sålegger jeg ut noen bilder :D

 
haha, fint fjes!


  

Cesilie Pedersen
Vis du skal lage en bruker så må du skrive at du er minst 18 og oppover. Men siden du brukte din vanlige e-mail og oppga at du var født i 1999, må du bruke en annen e-mail nå, for du har sagt at du er født i 1999 på din vanlige. Så du må nok lage deg en ny e-mail. Håper det hjalp ;)
03.05.2012, 21:10
Oceane Høifors
Cesilie Pedersen: takk<3
04.05.2012, 16:21
URL: http://ocht.blogg.no/

Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits