F***, hva har jeg gjordt nå!

Hei!<3

Nå er det en stund siden jeg har blogget og jeg kommer ikke til og blogge fult så mye resten av sommeren. Men jeg lover dere at jeg skal passe bredre på dere og blogge mer når sommerferien er slutt og jeg begynner i 8.ende. Akkurat nå er jeg pissed of fordi jeg nettop leste innlegget til Sophie Elise som dere er nøtt til og lese hvis dere bryr dere om dyr!( Trykk her!). Jeg hviste at det kunne hende de pisket hestene osv... Men jeg viste ikke det var så ille, den måten de behandler dyra på! Jeg dro på sirkus fordi jeg kjedet livet ut av meg og gadd ikke sitte alene hjemme og se på tv liksom. Men virkelig jeg har ikke planer om og gå på sirkus mere i hele mitt liv!

Jeg er veldig glad for at jeg er vegitarianer og at jeg ikke har smakt en bit kjøtt i hele mitt liv. Du aner ikke hvor mange dyre liv EN person kan redde av og ikke spise kjøtt. Videoen Sophie viser er veldig brutal men hvis du ser den og ikke snur deg vekk så tror jeg du faktisk kommer til og tenkte på hvor vondt det dyret du spiser har hatt det neste gang du spiser kjøtt. Jeg spiser fisk, jeg hvet ikke helt hvorfor( mamma betemmer) men alikavel jeg sparer hester sitt liv, griser sitt liv osv. Men før så tenkte jeg at med en gang jeg fyller 18 år så begynner jeg og spise kjøtt fordi jeg orker ikke være loner liksom, men jeg vil heller bli holdt uttafor en og drepe dyr. Tenkt deg nøye om neste gang du spiser ett dyr, kanskje du vil forandre deg. Jeg kjønner ikke hvorfor jeg har gått på sirkus, fordi jeg så en løshund som gikk på motorveien i går og den kom antageligvis til og bli kjørt på siden den ikke var redd da fikk jeg sjukt tårer i øynene. Noen folk er faktisk så syke i huet at de har følser nok til og sette fra seg dyret sitt ett sted når de drar på ferie. De skulle fått livstid i fengsel!

Tumblr_lqxafqi2ok1qkcgpwo1_500_large

Det betyr mye om du trykker på lik-knappen slik at så mange mensker som mulig får ite om dette! Gjør det om du er glad i dyr.
  

Maren
Sykt hva mennesker kan gjøre mot stakkarse dyr!
27.07.2012, 17:26
URL: http://l4augh.blogg.no
Saicko
Enig Maren!
27.07.2012, 17:43
URL: http://saicko.blogg.no
Silje Christin - 18 år, sanger, hverdag
helt utrolig hva mennesker kan gjøre med dyr som ikke har gjort dem noe som helst..
27.07.2012, 18:58
URL: http://siljechristin.blogg.no/
Sofie<3
vi får bli veggiser sammen da!
27.07.2012, 19:20
Oceane Høifors
Silje Christin: De kan jo ikke si ifra så folker så dumme og gjør sånt:(
31.07.2012, 12:36
URL: http://ocht.blogg.no/
Anonym
Oceane det er bare løver og tigere og kinesere som spiser hest!

De er teite!

Og snart skal jeg på rideleir lille god jenta mi<3

Og det skal jeg med noen som begyner på L og slutter på

hilsen en som savner deg i sandefjord

PS:Bamsusen din (den hvite) falt ned trappa
03.08.2012, 14:27
Anonym
Det med å spise kjøtt er ikke dumt for det er sånn naturen er Skapt? det er meningen at "vi" mennesker som ER på toppen av neringskjeden skal spise andre dyr og det er ikke galt å spise kjøtt. Og skal man bare vente til dyra dør også skal vi lage gravplasser til alle dyrene? Tror nok ikke det hadde blitt så mye plass igjen da? DEt er meningen at deg skal vere sånn, men det med å slå en hund eller noe sånt det er dyreplaging ikke å spise kjøtt!
17.08.2012, 12:44
Oceane Høifors
Anonym: Sophie elise er mitt store forbilde og hun syns akkurat det samme som meg, for tenkt på hvordan de dyre blir veldig missbehandla før de blir drept og det er dyreblageri og teste sminke på dyr også. Uansett jeg har hele mitt liv som vegetarianer fått sterke tilbakemeldingen på det der som du sier. Men alle har sin mening da. Du syns ikke det er dyreblageri men det syns jeg.
17.08.2012, 13:03
URL: http://ocht.blogg.no/
Anonym
Dyreblageri, hva er det? Fint og ha hun som forbildet ja..
17.08.2012, 23:16
karoline
staaaaaaaaaakar vi mennesker kan vre forferdlige mot dyr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3
07.11.2012, 14:26

Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits