Problemer

Hellu<3

Jeg har virkelig ikke fått blogget som jeg lovet dere men grunnen er at jeg ikke har kommet meg inn på bloggen min. Jeg tror egentlig den har blitt hakket men jeg hvet ikke. I såfall har jeg byttet passord, så ingen kommer seg inn på bloggen inn igjen. Dere lurer sikkert på hvorfor det har kommet ut helt idiotiske inlegg innen den tiden jeg ikke blogget. De innleggene hadde jeg lagret via mobilen for og få de over på ipoden. Lang historie... Men i såfall så er jeg i frnakrike nå da, og jeg har det faktisk veldig bra:) Og jeg har bestemt meg for og lage flere/oftere videoer. Syns alt det med blogging er så morsomt, har blitt sjukt inspirert av en blogger da. Den finner du HER.

 


Som noen av dere vet så har jeg fått meg kjæreste,lovee<3 Tok ikke så lang tid det da, hehe.. Men franske folk er så utrolig lave, så han er ett halvt hode lavere enn meg, og er en av de laveste i klassen min, funny. Resten av uken og uken etterpå skal jeg i hvertfall blogge mye for vi har høstferie nå, litt sent... Jeg begynner og bli ordentlig lei av ferier her. Men det er gøy og ha fri fra skolen når du slutter på skolen kl.17.00 hver dag ( utenom onsdag, da slutter du kl. 12.00 ). Er home alone i dag så skal blogge MYE.

Bloggaz<3


  

Signe
Så koselig!
03.11.2012, 11:15
URL: http://signebrekke.blogg.no
Oceane Høifors
Signe: hihi<3
03.11.2012, 11:21
URL: http://ocht.blogg.no/

Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits