Twiglight

Hallo<3

Hadde tenkt å gi ett lite "resyme?" av twiglig the saga 5 part 2. Det er en film som er virkelig værdt og se. Jeg var på kino på langostire(nice) og så den siste helg. Den var skikkelig bra. Men det jeg syns var litt dumt var at det er såpass lenge siden part 1 ble vist at de skulle liksom vist ett lite snitt av part 1 på begynnelsen av filmen da. Men den var veldig bra da.

 

Jeg sto opp kl.06.00 for og ta bussen kl.07.30 sammen med mariame. Sjekk ut youtube kanalen hennes HER. Vi hadde det veldig morsomt MEN jeg klarte og miste lommeboka mi med tog kortet mitt med adresse og navn og bilde av meg, 10 euro, 300 kr, nøkkel, busskort(norsk), bibliotek kort(norsk) og bevis kort av nivå 3 snowboard. Vi tok nok så mange bilder, men siden jeg brukte veldig lang tid på og ligge i senge og se i taket, javel... Så ble jeg plutselig forsent ute så rakk ikke sminke meg. Så jeg var sminke fri dåå. ADVARSEL! Hvis ikke du tåler og se meg sminke fri gå ut av bloggen min fort! 
dårlig hårdag!
 Blogges peeps!<3
  

Keths!
skal se den i kveld jeg :D
02.12.2012, 12:51
URL: http://keths.blogg.no

Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits