Julegave kjøp

Hallo<3

Jeg tenkte og vise dere hva jeg kjøpte til julegaver til noen av vennene mine. Jeg kan vise fram julegavene fordi ingen av vennen mine leser bloggen min, noen av de vet ikke om den så greit. Jeg så sånn sykt mange parfymer så fikk jeg plutselig så veldig hekta. Så alle julegavene hittil er parfymer. Det måtte bli en til meg også da. Haha.

Jeg har så sjukt vondt i skulderen min. Det er som om jeg har bært noe sykt tungt noe. Hvis det er det så har jeg ikke noen muskler i det hele tatt for jeg bar bare på en liten pose med to parfymer. Dagen var koselig nok den. I morgen blir nok ikke dagen like morsom. For jeg er nemlig nøtt til å sitte med lekser nesten hele dagen tenker jeg. For jeg har ett stooort kunst&håndverk prosjekt og masse matte lekser. 

 


Til jules(kjærsten min). Jeg fant ikke noen bedre gaver jeg lette etter noe litt bedre liksom. Det er så sjukt vanskelig det der.


Jeg kjøpte denne parfymen til meg selv(derfor åpna jeg den) og til bestevennina mi i klassen. Det er så snålt for hun heter også oceane. Haha


Til vennina mi men jeg kom liksom plutselig på at hun er muslim så de ferier vel ikke jul eller??? så da finner jeg vel en og gi den til eller så beholder jeg den hihi.


Til en venn.

Jeg har mange flere og kjøpe gaver til men siden jeg ikke har lyst til og kjøpe parfymer til alle så finner jeg noe annet.

Hva har dere gjordt i dag da?
  


Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits