Anbefaling -shampo

Hei!
Siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg å vise dere noen produkter jeg er veldig fornøyd meg og som jeg anbefaler dere HVIS dere har farget eller stripet håret deres.

Jeg anbefaler virkelig denne shampoen, balsamen, og "behandlingen"?
De er for folk som har farget eller stripet håret sitt. Det er meningen at den tar vare på håret og at fargen/stripene skal vare lenger. Jeg hvet ikke om det funker fordi jeg bare har brukt den i en uke. Den inneholder UVA/UVB filter. Jeg anbefaler kremen/behandlingen fordi den gir en fin glans og mykt hår + at den lukter veldig godt.

HVORDAN BRUKE:
Dere hvet hvordan ta i shampo og balsam (og skylle det ut). Etter det tar dere og tørke håret med ett håndkle til håret er sånn halvtørt, så tar dere i kremen/behandlingen og smører den godt inn over hele håret. Så lar dere kremen/behandlingen stå i i 2 til 3 min. Så tar dere og skulder det ut, men ikke helt, bare ta litt vann over liksom. Så tørker detektiv det igjen. Så det var det. HAR DERE PRØVD PRODUKTENE?
  


Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits