Inspiration Borte vekk

Hallo! 

Jeg hvet det er utrolig lenge siden jeg har blogget. Tror det snart er 1 år siden. Men jeg synes det er veldig gøy å blogge noen ganger så da har jeg tenkt til og begynne og blogge igjen. Bryr meg ikke om hvor lite lesere jeg har, syns bare det er gøy jeg. Har beggynt å like veldig godt og ta bilder, syntes jeg har blitt litt pro da, hahaha neppe...  Hvis det er noe dere lurer på eller vil at jeg skal gjøre så er det bare og si ifra så skal jeg gjøre mitt beste. Jeg har litt problem med designet mitt, jeg klarer ikke bytte profil bildet (i sidemenyen), også når man trykker på "legg til som venn" (under bildet i sidemenyen) så får jeg ikke til at det kommer på min profil. Noen som hvet hvrodan? 

 

I løpet av den tiden jeg ikke har blogget så har jeg bare vært på ferie rundt i Frankrike og skole. Livet mitt er virkelig ikke veldig spennende. Jaja, nå skal jeg prøve og blogge fast... Men når skolen begynner igjen så blir det desverre bare ett inlegg hver kveld ikke mer(i hverdager). I helgene skal jeg blogge fult da. Tenkte og bare legge ut noen bilder jeg har tatt.

 


På vei til Bordeaux (Frankrike) for å surfe.

 

 

 


 

 

Hva syns du om bildene?

 Herlig

Hei!

Pä söndag var jeg i ville franche. Det var 20 grader ute, og da kom selvölgelig shortsen pä. Sä utrolig digg, sä vi tok en tur til nice(ville franche). Vi tok ikke med badetöy sä det ble ikke noe bading da.

Blogges sötnoser<3

 Summer feeling


Bloggas<3Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits