Back to school

Endelig er føste skoledag oversått. Dagen var kort siden det er onsgad og vi slutter klokka 12.30, men det gikk utrolig sakte og det er kjipt.. Når jeg kom hjem gikk jeg direkte ned til elva og bada med Lucie og noen andre folk. Utrolig deilig etter en så utrolig kjedelig dag. Jeg fikk derverre ikke tatt med kamera(glemt), så jeg må beklage for gammelt bilde.Hvordan har din skoledag vært?
Sen blogging

Unskyld for blogginga i går,lover og bli bedre med blogginga. Jeg holdte på å skrive ett inlegg i går kveld men så klarte jeg og sovne. Jeg hadde en vennine på overnatting (lucie), det var utrolig koselig. Så mze latter og hygge. Så tenkte å slenge inn noen bilder som vi tok i går.

 

Nå skal jeg tilbake til det gammle huset å vaske litt og ta med de siste tingene. Og når jeg blir ferdig skal jeg ut med noen venner.Skal prøve og huske kameraet, men når jeg går ut tar jeg ofte med meg longboardet og da er litt sånn vanskelig og ta med kameraet men skal ordne noen bilder da.


Lekte med vannsprederen, hehe..


Pysjtid

Ha en fin dag alle sammen!No internett

Er så utrolig lei meg for den siste uken med blogging. Sinden jeg har flyttet har jeg ikke hatt internett og derfor ikke kunnet blogge. Flyttinga gikk veldig greit og jeg er så utrolig glad fro at jeg har mitt eget rom og alt er så ryddig og fint, men det blir nok ikke sånn lenge, haha...  

Nå skal jeg svare på spørsmålsrunden, PÅ VIDEO wiii! Legger ut noen bilder jeg tok i tiden ikke fikk blogget ;)


Nerd, husker det var på mote med sånne briller her :P


Thatsmile faktisk


Haha jeg har så rart smil for tiden....


Kjøpte en fondation og en øyne sminke fjerner(noesånt)... Kjøpte det på en vanlig butikk som meny exempler.


Et pudder fra kiko til 15euro, som blir rundt 120kr tror jeg.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN LASTES OPP NÅ.Spørsmålsrunde

Det er utrolig lenge siden jeg ikke har hatt spørsmålsrunde så da kan jeg vel ha det. Jeg er ikke sikker på om jeg svarer på video fordi jeg strever med og lage videor pga. minnekortet mitt. Jeg svarer på alt utenom spørsmål som er litt vel for private. Dere vet seklv hva dere ikke ville svart på og som er unødvendig og spørre om. Jeg tenker jeg svarer på spørsmålene i løpet av neste uke så spør i vei. 


overse rotet..ASK ME QUESTIONS!Mornings

Sovet godt? De fleste er vel på skolen nå. Jeg koser meg hjemme, men jeg kjeder meg ganske mye når alle er på ferie... Jeg må beklage for den dårlige blogginga mi i går men det var den eneste dagen jeg faktisk var ute med venner også tok jeg ikke med kameraet så da ble det ikke noe ordentlig innlegg. Nå har jeg akkurat spist frokost/lunch også skal jeg bare pakke litt også hjelpe mamma litt i dag. Nå sitter jeg her å prøver og finne en side med fotokonkuranser her i Frankrike. Det hadde vært veldig gøy å bare prøve for morro skyld da. Men det ser ikke ut som jeg finner noe interresant for personer under 18år. 


Frokosten min, ananas og sjokolademelk


Vaska converse(a) mine, håper det ikke ødelegger dem...


Selfie å greier

Har du alerede meldt deg på en photokonkuranse før? Ny leilighet

Hei dere! Så da skal vi flytte (igjen), men vi blir i Frankrike vi skal bare flytte ett annet sted i byen. Jeg var på besøk nå. Det er litt bedre enn her, noen av delene i huset er moderne andre er gammle. Jeg skal få det fineste(mest moderne) rommet da. Vi flytter bare fordi det er større, det er ikke noe nærmere eller lengre fra bussen til skolen om morningen. Uansett tenkte og vise dere bilder fra leiligheten, det er ganske rotete da, men det får gå.


Inngangen


Pc-en klikka også fikk jeg ikke til og rotere bildet...
Får nye møbler for det er ingen ting her nede.... Gulvet er grått, æææææsjj

Styggt!!!!

Styggere!!!!Styggest!!!!!


Hveranda da..


utsikten

 

 

Jaja, savner Norge! Her er det bare sygge hus, stygge biler, og stygge folk.. Men jeg liker meg her, føler meg hjemme. Er jo født her da så, Uansett, i dag har jeg bare pakket litt, sovet og vært å sett huset. Tiden flyr veldig fort så må beklage enda en gang for blogginga mi. 


hej på dej


Fuck pc og rotasjon assTing jeg ikke liker "med vinteren"

Hei! Har bestemt jeg for og blogge litt, fant  ikke helt ut av hva jeg skulle blogge om siden jeg ikke har tatt mange bilder. Jeg kommer til og legge ut bildene jeg tok pä julaften da men tenkte og starte med og lage ett lite inlegg om ting jeg ikke liker med vinteren.

1. När du er i skibakkene ä plutselig en idiot pä ski paserer rett foran deg, og du faller....  Det er liksom sä sjukt irriterende, det er liksom ofte skilt om at du mä holde avstand när du skal pasere noen mensker. Noen idioter (ofte smä barn) pä ski tror de er sä sjukt kule hvis de paserer ett menske pä den mäten i full fart.

2. Og mätte ha pä seg mye kler. Man föler seg sä kvelt og inpakket i masse klär, det er sä ekkelt.

3. Törr hud.. Huden blir sä veldig fort törr när det er sä kaldt. Jeg har liksom prövd ut alle krmene pä apoteket der jeg bor. Men jeg finner ingen som virkelig er bra mot törr hud, noen anbefalinger?

4. När du stär opp ä du tror det er natt fordi det er helt mörkt ute. Mörket er liksom sä ekkelt, jeg ekke redd. Men jeg liker best at det er sol hele äret jeg da. At det skal bli mörkt klokka seks om kvelde(her hvor jeg bor) er sä teit. Ogsä er liker ikke mange foreldre at du gär ut i mörket osv... uff

5. Smä unger....  Som alltid tar hele plassen i köen til skiheisen fordi de er sä teite....

6. Snöball krig..  Jeg kan ikke fordra snö, ogsä skal man liksom hive det pä hverandre. Sä blir man vät og kald fordi man har snö pä seg.

7.  Is, pä bakken.

8. Folk som oppförer seg som om de aldri har sett snö i sitt liv, när den förste snöen kommer og folk er helt idioter og hiver seg i snöen, hiver snöballer og spiser snö.

9. Statuser pä facebook "det snör". Ja daaa, det er greit jeg har fätt med meg at det snör, og det er koselig. Men när hele facebook er spamma ned med statuser at det snör, det er da det er litt for mye..

10. Grätt..  Det er sä veldig deprimerende när det er grätt ute, hele dagen har du bare lyst til og ligge i senga og sove..

Blogges lovers<3 :*Fineste!

Siden vi er litt på landet kan du kaldet det, og kjæresten min(jules) bor høyt oppe så får jeg ikke sett han på 3 uker. Og han har ikke internett fordi det snør for mye. Omfg. + at jeg ikke fikk sagt hade til han, det ble bare til at jeg måtte stikke fort. For en uke siden skypa jeg med han halve natta. Sååååå kos. Også er han så sjukt fin, six-pack og alt. Haha føler meg så jævla spesiel nå. Tar kvelden nå, natta!Så lite fin

                                                                                    Hello!<3

Godmorgen søte små, noen som er våkne vel? Tenkte jeg fikk blogge litt selv om norske folk er på skolen nå lissom. Men uansett, så stod jeg opp for en halv time siden, FORDI vennina mi kom og banke på døra. Omg jeg har ett liv i ferien assa. Let me sleep, if i don't sleep a enough my day are over. Tenkte egentlig å ha en link runde, Men hva syns dere om linkrunde da? Videoen kommer ut vanligvis på lørdag. Uansett jeg holder på og texte med kjærsten. På en mobil som er så lite fin:


Javel.....


Morgentryne, uten sminke...
så lite fin...

 

Husk at jeg har spørsmåls runde!!!

Hadde dere likt linke runde?

Blogges<3

tar kvelden da

heihei søte små<3

Nå har jeg planer om og ta kvelden, slitsom dag. Vi har ferie assa, jeg får ikke lov til og legge meg så sendt(tidlig) i hverdagene. Uff mammar ass. Blekke noe overnatting da, men det betyr mere blogging på meg. Jaja natta alle søte små blogglesere, sov godt! nuss nuss:*<3Spørsmåls runde

Hello<3

Tenkte jeg skulle ha en spørsmåls runde her på bloggen. Jeg skal svare på video, og det er egentlig bare og komme med spørsmål. Jeg svarer på alle spørsmål, utenom spørmål som inneholder sånne teite, uhøfflige osv.. Jeg fikk ideen om å lage spørsmålvideo fordi jeg har jo flyttet til Frankrike så da er det vel noen ting dere lurer på. Men da er det bare å Spør i vei<3


Miss noway<3:*

Bloggaz<3Back in time

Hellu!!:)

Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget, men siden jeg skal flytte til Frankrike på torsdag(om to dager) så skal jeg begynne å blogge. Jeg har veldig lyst til å blogge i mens jeg bor i Frankrike. Fårhåpentligvis så bor jeg der bare litt. Jeg vil liksom ikke dra da.. Men på en måte er det bra.. Hvet ikke helt hvorfor jeg lagde videoen, men ja jeg ekke så flink med det der ennå men kommer seg vel. Som sagt tror jeg egentlig grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste er at jeg rett og slett har glemt meg bort litt. Men jeg lover og blogge hver dag, for å holde der oppdatert i la france. Blogges bitcheeees<3

 Kvelds oppdatering

God kveld norge!<3 Nå har jeg laget meg ett løfte om mye mere blogging, og i dag syns jeg det har gått gamske bra. Hadde lagd ett inlegg om mye rart tidligere i dag men av en grunn ble det ikke publisert. Så nevner litt nå om inlegget. Ja Ylva på 4 år har fått egen Ipad litt uretferdig! Ja Ylva har besøk at to gutter som skal overnatte og sve på rommet mitt! Fritids! Men ja hverdagen min er vanlig, også har jeg blitt såååå sjukt avhengi av et spill på mobilen som heter coin dozer eller no sånt.


Haha så snusselig katt<3 MIN<3

Blogges<3


Borte bra hjemme best

Titei<3 Da var det en liten oppdatering. Nå er jeg hjemme i sandefjord igjen da. Egentlig så stemmer ikke overskriften helt fordi her hjemme er det liksom 16  varmegrader og i Nice 40 varmegrader. Flyturen gikk forsåvitt greit jeg hadde egentlig tre seter for meg selv helt til en slaks uteligger som lukte pytånn kom og satte seg ved siden av meg, blææææ! Som vanlig var det mye stress for og rekke flyet men det gikk jo.

 
 

Nydelig koffert jeg har hva?

Nuss nuss:*

BloggazSåå faila- Meg på longboard

Hei alle sammen! Ja for førsta gang har jeg da fått til og lage youtube bruker og jeg tenkte jeg skulle prøve meg fram litt her da. Så for morroskyld har jeg filma meg selv på longboard. Bare nevner det jeg eier ikke!! Haha jeg kjønner dere om dere syn den ble helt faila for da er vi to, haha enjoy:P

 

 iaa1996.blogg.no

Jeg vil gjerne ha en header av henne, for hun er utrolig flink med foto,design og header. Jeg har alltid brukt hennes design. Men nå ville jeg prøve noe nytt noe men jeg trenger en header. Så jeg har veldig lyst på en header av deg da,blir såå utrolig glad:) Bloggen hennes finner dere her(http://iaa1996.blogg.no/)

Header størrele:
Bredde: 790;
Høyde: 500;

 Nelly Wants

    
Poke dress til 499 kr finner du HER       Sweetheart Bodice dress til 599 kr finner du HER

Nelly
Shoes - Yin      Nelly Trend - Spike

Yin Nelly shoes til 399 kr finner du HER      Spike Nelly trend til 499 kr finner du HER

Miss Me - Pearl Jeans      SuperTrash - Peppy Quartz

Pearl Jeans til 1095 kr finner du HER       Peppy Quarts til 899 kr finner du  HER 

Ett lite innlegg for dagen, blogges<3Liseberg

Det er noe av det heftigste jeg har vært med på. Jeg og frida!!<3 Løp rundt som noen galinger, over alt og vi fikk tatt alt!. Vi var der tilsammen 10 timer. Så tok vi atmosfear den heftigste atraksjonen der ever! Anbefales på det sterkeste<3 Legger ut litt bilder:)Atmosfear er Europas høyeste og kanskje verdens mest spektakulære fritt fall. Fra 146 meter over havet faller man fritt i 110 km/h! Tør du ta den?


Verdens heftigste tre atraksjon!

 


Lisebergbanen!:) Love it<3


Kanonen<3


Hangar:)


Hehe ble mye karuseller på meg, ps: legger bare ut bilder av de jeg kjørte:)Tok noen flere men det var så mye bilder ogsånt. PS: ikke sikkert jeg legger ut innlegg om astrid lindgren verden:)

 

Bloggas<3

 


 

 Sverige

Hallo søtiser<3

Jeg har ikke blogget på en uke nå fordi jeg har vært på en lite ferie. Vi dro til Sverige. Først skulle vi i astrilindgrens værden ( inlegg om det etterpå) det var litt kjedelig for meg fordi det var jo bare emil,pippi osv... Vi dro jo dit egentlig bare fordi det er Ylva som er 4 år da:) Vi var også i dyreparken i borås(inlegg etterpå). Der var det driit mange dyr, litt koselig da. Så ble det liseberg(inlegg senere), og det er noe for meg. Det var sjukt heftig♥ Blogges snart♥Ung,vild og fri

halo snuppas<3

Må jo blogges litt på em såå fin dag som detter, sol, varme og egentlig perfekt ute<3 I dag var første fårestillinga over ialfall. Next for foreldrene da:) Gleder meg sjukt til tusenfryd på torsdag, lixsom og ha antageligvis hele parken for seg selv neste ikke stå i kø lenge osv... Blir sykt digg<3

bildedryss

Fra bursdagen, outfiter som thea satte på meg osv.. haha<333


pene jenter, untatt meg på det bilde der..

IKKE MITT VALG AV KLÆR, THEA BARE TA OK NOE RART:)Jaja, blogges<3

#freia#og#tekniskmuseum

Hallo trofaste lesere<3

Da har jeg kommet hjem fra freia#teknisk museum, gøøy<3 Bedre enn og dra på kanotur i alfall, bussturen var laaaang og kjedelig da. Men vi lagde egen sjokolade og fikk prøve skikkelig mange kule ting på teknisk museum. Men...> vi måtte ha på oss hårnett og frakter, og du aner ikke hvor forferdelig det så ut å gjett om vi holdt på og le oss i hjel eller? Men har nettop vært ute og fanga kanine som stikker av HELE TIDE, BUHU KLOREMERKER OVER ALT!Jeg eier ass!:P

Blogges<3

 Dagens

Hello<3

Sofie overnatta, hun dro nettop. Så vi har hatt mye latterkrampe å masse annet. Kom nettop ut av stampen, D-I-G-G. Så sitter søstrene mine og geeker sims, wiii. Ja så blir jeg tvingt til og sykle bort til sofie, men jeg ORKER ikke!!! Foresten, follow meg på instagram(oceanehoi), på formspring(ocht), og på twitter ( @hoioceane ). Blogges småttiser<3Sap?Bilder(nice)


Fint bibiliotek hva??


Toget<3 elsker to etajes tog, sett deg hvor du vil!<3


lyst til og gå inn?

 


ikke gå der!! du kan få bot, for det er nemmlig ulovlig og gå på plenen!<3 LOOL!

 

Syns om bildene?<3Ukas oppdatering

Ja som der sikker vet, er jeg på ferie!! D-I-G-G-! På stranda hver eneste dag osv.. Men jeg orker ikke blogge så mye, jeg tar meg mer tid til ferie og storkoos<3 Men det hakke sjedd no siden sist. Bare stranda hver eneste dag så.. Så kjøpte jeg litt klær da.Også har jeg kjøpt 6 par dyre sko på 3 dager ny rekord...<3 hehe elsker de!!! <3


Fine hva?? pluss veska da som var bare sååå søt at den måtte kjøpes..

 


Hva syns du om skoa/klærna?<3

 Dag 1 (Ferie)

Hei fine folk.

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går fordi jeg kom hjem kl.01.00  og den turen hjem var helt forferdelig. Jeg tror aldri jeg har vært så redd i hele mitt liv! Skal jeg fortelle dere?: Jeg og mamma hadde vært og spist på resturang også skulle vi ta bussen hjem, først så sitter vi på busstoppet med en mann som var full og stinka dritt. Og det likte jeg ikke. Så går han, så kommer en til man som er full og han begynner og klå på mamma ogsånt så vi går til neste busstopp. Der klarer vi oss fint, så går vi på bussen som er stappa full av folk men vi får en sitteplass. Så plutselig bråbremser bussen slik at alle faller.

Han stoppa fordi det var noen nord-.afrikanere som krangla og de hadde dytta en jente ut i veien! Jeg ble livredd fordi han ene gikk på bussen også begynte de og slå hverandre ned! Men så kjørte bare busssjoføren agåre med døra open og de løp etter for og ta han som hadde gått på bussen! Ikke gøy kveld.

Dagen ver jo herlig da:))) Jeg bade skikelig mye og det er liksom 25 grader i vanner, herlig og dere aner ikke hvor mange motebutikker og sko ( å klær) der! Jeg fikk lyst til og sjele alle butikkene nesten. Men nå skal jeg la dere være, jeg tok veldig mange bilder men..

 
trikken<33333


folk som danser på gata:))

se nøye på lampa! Fugler IKKE sett dere der!


det der er mitt paradise!


orginalt!

hva syns du om bildene?Sitter på flyet

Hei dere<333 da sitter jeg på flyet til Nice,Frankrike. Det blir gøy med litt fri vettu<3 akkurat nå er det strålende sol og varmt, men i morgen nøye det lyn, torden og 18 millimeter nedbør:(( ohh, det er deilig og ha en hel rad med seter for seg selv. I'm always lucky! Men får ikke tatt bilde med Ipoden for den er litt ødelagdt! Så jeg blogger litt mer når jeg kommet fram og har pc<3 blogger da:))


InspirasionVinn tur til Barcelona

ESCADA gir deg og en venn den ultimate sommeropplevelse med Rockin' Rio salsatimer, Island Kiss cocktail kurs og Sexy Grafitti storbyopplevelser i fantastiske Barcelona.Slik deltar du:
Gå til ditt nærmeste parfymeri som selger ESCADA sommerdufter og få kort med QR kode til avstemningssiden. Stem på din favoritt duft blant årets sommerdufter fra ESCADA og fortell kort hvorfor akkurat denne er din favoritt. Din stemme blir automatisk med i konkurransen.

Nærmeste forhandler finner du her

Les mer om konkurransen her

Deltagere må være over 18 år for å vinne. Reisen er fastsatt til begynnelsen av september. Endring på fastsatt dato er ikke mulig.
Vinneren trekkes tilfeldig ut og annonseres i begynnelsen av juni 2012.
Vilkår og bestemmelser finner du herSommerfeeling

Is koos og shorts i dag er herlig. Ordentlig sommer, fikk skikelig lyst til og bade men jeg er syk så gåkke i dag nei♥  Det er skikkelig deilig ute liksom 30 grader i sola! Omg,  jeg så på vær meldinga. Også hadde jeg jo tenkt til og bli skikkelig brun i Nice, men så ser jeg at de har meldt rein hele uka når jeg er der:( I mens det skal være 24- 26 grader og sol her! Jaja da er nesten hele ferien min ødelagdt vis det blir sånt vær der, får vente og se da♥ Tok en tur ned på brygga for og kjekke båten♥

Ylva 4 år proff fotograf:P

Syns om bildene?

Bursdag, bryllup osv..

Hei fine folk<3

Det e en liten stund siden jeg har blogget siden jeg ikke har hatt tilgang til pc. Som dere kanskje vet har jeg blitt tennåring!!  Stor jente. Fått masse flotte gaver. Også har jeg vært i bryllup i Oslo denne helga. Gøy og tilbringe helga med Frida, stikk innom bloggen hennes: http://fridaholte.blogg.no/   Det var reinvær da også, så jeg endte opp syk. Så nå er occy syk:(( Også skal jeg på ferie i morgen, til nice da. Utrolig varmt der. Det er jp helt herlig her da. Også har jeg fått nytt rom, helt lilla. Det var en liten  oppdatering, legger ut noen bilder.


Hva har dere gjordt nå for tiden?

Blogges da<317.mai

hei hei<3

Det har vært lite blogging på meg i det siste, for livet mitt er ikke så spennende. Men i dag er det 17.mai. Gratulerer med dagen dere<3 Håper dere koser dere masse<3 Jeg har ialfall kost meg masse, selv om det regna helt vilt. Tok bilder av de søteste snuppene mine da. Så jeg legger ut noen bilder. PS: titt gjerne innom bloggene til noen av jentene. Cornelia sin: http://cornelitt.blogg.no/   Sofie sin: http://soaamo.blogg.no/       Kristine sin: http://kkb123.blogg.no/     Catrine sin: http://catrinescrazylife.blogg.no/.    
tnåå, søte vi er da<3


Cornelia<3<3

 


Cathrine<3

 


Hanna på sitt beste<3

 


Sofie<3

 


Ingrid<3

 


Tiril<3<3

 


haha:Pmitt beste<3<3

 

Blogges da<3Dagen i dag

Hei dere<3

Sorry for at jeg ikke har fått blogga så veldig mye. Det er bare det at jeg har jo flytta nå ( til en vennine, kall det søstra mi) og da føler jeg meg ikke hjemme nok til og ta så mye bilder og blogge så forferdelig mye siden pc-en ikke er min. Jeg har ialfall hatt det gøy de siste dagene. Bada i stamp osv...  Nå skal jeg ned på treninga og levere noe dansetøy som de skal teipe noe bånd på.Dagens out-fit, har ikke fått pakka opp det andre så fant ikke noe bedre enn det der.


Thigst// Gina tricot // 149 kr

 


Fine sokker hva?<3

Husk: Siste frist til og sende inn spørsmål <3

 

 


 Dagens trøtte porsjon!

Hello dere!!!!!!! <3 <3

Nå er jeg litt glad da, for jeg er på 4.plass og for meg er det veldig høyt oppe! Men jeg angrer jo på det inlegge jeg skrev i går. Og stakkars Marcus gutten min da<3 Han fortjener ikke det da. Jeg ble bare skikkelig forvirra av det alle sa noen sa han var en grei fyr andre sa han var teit og player osv... Men jeg hadde jo tenkt til go gi han en sjanse da, siden vi skali byen sammen på mandag. Noen som vil være med?? I dag blir det mye stress, mamma flyr rundt som en galing i mens jeg sitter her og blogger. Jeg får desverre ikke tatt noen bilder fordi jeg har pakka ned kamera så. Hvis noen av dere ikke har skjønt at jeg kommer til og være i Norge til sommerferien. Legger inn et gammelt bilde da. blogges dere <3


Fant ikke no bedre bilde :P

Nice, Frankrike :(

Hei søte lesere<3

Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke fikk blogga mer i går. Nettet vårt klikker helt så jeg kom meg ikke inn på internett. Så da kunne jeg ikke få blogga ferdig. Jeg lovte dere at jeg skulle si hvor jeg skulle flytte, det kjønner dere kanskje på overskriften? Ja, jeg har visst det lenge at vi skulle flytte men jeg orka bare ikke si det til dere. Jeg vil jo selvfølgelig bli her i Norge, men mamma bestemmer. Men det er jo utrolig mange fine ting i Nice da. Både tivoli ( nesten gratis)  hele året og ikke snø om vinteren og utrolig mange fine shoppesteder. Mest sannsynelig så blir jeg der bare ett år. Kall det en lang ferie. Så jeg blir ikke forever. Også tvinger jeg mamma til og komme tilbake senest om 1 år fordi jeg vil bli russ og feste og ha det morro. Men jeg viser dere noen bilder jeg, så kanskje dere syns det er fint der? 

Fint ikke sant? Hva syns dere, var det fint der?
Haha så sant!

Jeg så denne på Facbook, og det er akkurat sånn det er. Hvis ikke man går på samme skole eller er gode venner på ekte åsånt så er det der skikkelig sant<3 


Sletta alle app'ene

I går fant jeg ut at jeg har kommet borti noe sånt, slette greier eller oppdaterings greier som ikke hadde blitt ferdig. Og da måtte jeg velge melom og miste allle app'ene på ipoden eller at den var låst forever. Og da valgte jeg selvfølgelig og miste alle app'ene. For jeg vet at Sofie er en sykt snill engel som sikker kan hjelpe meg. Men det betyr at det er ikke sikkert jeg får svart på alle kommentarer så fort. For det får jeg ikke gjordt på Ipoden. Men om en ukes tid eller no så skal jeg få ordna det. Dakkars meg ikke mer musikk!!!


Blogges da små puser<3 Puzz Puzz*!Youtube??= bading 28.04.2012

Hello dere<3 I dag har jeg vært på skolen og hos tannlegen. Jeg har vist hull siden jeg spiser litt for mye godt. Men uansett. Hallo!! Dere vet Cathrine hun lagde blogg i går, og hun er høyere på topplista enn meg ( i sandefjord.) Men jeg fikk jo ikke blogga de to siste dagene her så.  Dere vet at jeg lovte dere og legge ut video/ bevis på at jeg hadde bade før mai. Og jeg fikk filma og alt. Men jeg har skikkelig trøbbel med og få filmen ut på Youtube. Når jeg skal lage en bruker da, så skriver jeg alder ogsånt. Men så står det at det er aldersgense. Så da prøver jeg på nytt og da sier jeg at jeg er 18 år. Og de sier fortsatt det samme. Men så prøver jeg en siste gang og jeg sier jeg er 68 år, men det står fortsatt det samme?? uansett hvilken alder jeg er, så går det ikke?? Hvet noen av dere noe om det?? Men i mens sålegger jeg ut noen bilder :D

 
haha, fint fjes!

Beklager

Det ble ikke noe blogging på meg i går alikavel. Ikke Ipod blogging en gang :(  Akkurat nå har jeg kommet ut av dusjen, fordi jeg var og bada med Cathrine. Jeg er fortsatt glad det er noen og leser bloggen hver dag, men jeg ser veldig stor forskjell. F.eks vis jeg ikke har blogga på 2 dager. Da synker det rett ned fra 60 lesere til 10. Men jeg er fortsatt utrolig glad i dere, og på 3 dager så klarer jeg og få 80 lesere :O  det er utrolig. Ohh, jeg er så glad i dere. Men nå skal jeg spise nuddler også skal vi en tur i butikken, så må stikke dere. Just so you know it, i love u<3

 

Sorry men jeg glemte kammera hjemme så jeg får ikke lagt til noe bilde. Men jeg love at jeg skal blogge som en helt i morra<3Too morrow

Je har vært bad girl og det får konsekvenser. Så jeg får ikke lov til og bloge i morra :(  Buhu, da blir jeg dårlig blogger. Men jeg får bare gjøre mitt beste. Men det kan hende at jeg får Ipod blogga litt da. Men nå må jeg stikker eller klikker mamma!<3 love a peepsGå inn på denne bloggen vis du vil ha en fin blogg!

Wow, jeg kom inn på en helt random blogg. På siden der ser jeg det står HTML & CSS koder. Gå inn på den og du kan få fallende snø, du kan få runde hjøre og klokke og masse fint annet. Jeg holder på og endre litt på bloggen nå. Denne bloggen kan hjelpe deg sånn seriøst og bli bedre. Wow, det her er ikke kødd, og jeg kjenner ikke hun som eier den. Det er virkelig verdt sin tid og bruke¨. Gå inn på bloggen nå:; http://meeretea.blogg.no/ 50% på hele Bik Bok i dag!

Hello søte små dåvendyr<3

Ville bare tipse dere om at det er 50% salg på Bik Bok I DAG! Løp og kjøp, det skal jeg ialfall. En super mulighet til og shoppe litt fine klær. Bik Bok har jo så utrolig mye fint.  Jeg anbefal dere og ta turen dit i dag. For det er ikke ofte de har 50% salg i hele buttikken. Husk! Det gjelder bare i dag.

 Verdt pengene

// Reklame i samarbeid med Sunsilk // 

Jeg har sett den Sunsilk reklamen tusen ganger på tv. Som regel tror jeg ikke på alt de sier på tv. I denne reklamen sier de at håret ditt blir sterkt  og langt av Shampoen. Jeg har ike akkurat merket så mye forskjell. Men...  Det jeg har merka er at håret mitt blirr forferdelig mykt. Jeg som er helt bessat på og ha rett hår, og må rette det hver dag, trenger ikke det lenger. Dagen etter at jeg har vaska håret både med Shampo og Balsam er det helt rett og fint. Det er nesten rettere enn når jeg retter det med tang. Det er nokså dyrt men helt klart verdt pengene. Ambefales på det sterkeste.


39 kr perr stykk bade??

Hello søte små<3

Nå har jeg tenkt til og tvinge meg selv til og bade ( i sjøen ). Eller jeg har satt meg ett mål at jeg skal bade før 1.mai. Og 1.mai er jo bare om 2 dager så da er det på tide. Jeg har tenkt til og legge ut bevis/ video på at jeg har badet. Jeg vet ikke helt hvor mange grader det er i vannet siden det er 15 grader i lufta. Men.. Hva tror dere?? Foresten så merka jeg noen prikker på hver skulder. Jeg aner ikke hva det er. Og det er ikke som kviser eller rødehunder  for det har jeg hatt. Det er litt rart at det bare er på skulderne. Men i går når jeg oppdaga det, da trodde jeg at jeg hadde ligget på ett eller annet og at det ble sånn merke etter det. Men jeg våkna til morran i dag og da hadde jeg like mye prikker på skulderne. Hvet dere hva det er? 


Det er rart, for det er bare på sidenene av skulderne.?


God morgen

Noen trøtte fjes her??
Strålende sol og varme i lufta. Jeg hat nettop stått opp. Har ikke noen spesielle planer for dagen. Men jeg skal på general prøve på dansinga, hvorfor må jeg bo såå langt vekk fra byen da? What ever.  Jeg fikk nye joggesko i går, kommer bilde senere. Blogges da dere :)

//Gammelt bilde//blogglyst

Nå fikk jeg helt plutselig veldig lyst til og blogge! Det er nok bare fordi Sofie har speilrefleks, så da er det sykt gøy og ta bilder. Jeg fårbare vente til jeg har råd til og kjøpe ett. Nå skal ere få se bilde av  Norge's styggeste øyne.


PS: Jeg har ikke tørt og vokse duna ( den lille barten min) :'(Dere MÅ hjelpe meg! Viktig!!

Kan dere hjelpe meg med noe? Jeg lurer på et viktig spørsmål? Vis jeg skal ha må gjøre video for eksempel: Og jeg må ta bilde med randome folk. Må jeg spørre dem etter og ha tatt bilde om jeg kan legge det ut på bloggen min?? Og foreksempel vis jeg har må gjøre video og jeg filmer også er det en mann i bakrund som går forbi, må jeg ta vekk det eller spørre han om jeg kan legge det ut på bloggen

Dennis!!!

Nei!! Dennis er borte! Som dere kanskje vet gikk Dennis ut av Paradise Hotel i går. Jeg overnatta hos Cathrine og da lå hele gjengen og gråt. Det kommer ikke til og bli noe Paradise uten Dennis. Null dennis, null show, null paradise.. Stakkars Kristin da! Det må ha vært helt forferdelig for Kristin at Dennis måtte dra. Men det er fortsatt ett lite håp igjen, Dennis kan nemmlig komme tilbake! Sånn som da Camilla kom tilbake fordi alle satt og deppa. For de kan jo ikke ha paradise vis alle sitter og depper da blir det jo ikke noe bra og se på. Så vis alle sitter og depper nå så kommer sannsyneligvis Dennis inn igjen. Får bare krysse fingra. 


Se så kjekk da<3<3good day

Hello, nå er jeg hos Cathrine og hun skal egentlig rydde rommet men så flink er hun ikke. Noen ganger blir jeg litt lei  når hun har karramell på tennene og smiler og prøver og få meg til og le, men det er skikkelig morsomt da hun får meg alltid til og le når jeg er sur eller lei meg eller no... 

Noen ganger dør jeg av oss to :)

 


jeg ser ut som skrik jo.. 


 

 I'm gonna be rich bitches !

Nå ble jeg glad, jeg har nettop fått høre at http://www.blogvertiser.com/no har godkjent bloggen min! Woho, nå må jeg bare blogge fult på'n i et helt år så får jeg 800 000 kr ved og skrive noen inlegg om reklame som anbefales. Dette blir gøy! Tenk da bare 200 000 fra og ha 1 million. Men det som kan bli en utfordring er og blogge hele tiden uten og ha bloggpauser i ett helt år. Men vi får se, det er som er dumt er at vis jeg ikke reklamerer for de og blogger hele tiden i et år da får jeg ingen ting :O Jaja, vi får bare krysse fingrene får det beste.

 


//gammelt bilde//Vil du bli rik på og blogge??

Alle vil tjene perner på og blogge! Sant?? Tenkt deg og tjene penger på noe du liker og gjøre da!? Jeg var innom en nettside der man kan få penger rett inn på kontoen om man skriver et inlegg om dem. Denne nettsiden har blitt funnet opp i Sverige siden 2007, men lanserer sine tjenester i Norge også. I svenske penger så får bloggere 800 000 i lønn til bloggere i løpet av disse årene. Du kan også registrere deg her om du vil bli rik: http://blogvertiser.com . 

Mange norske bloggere har registrert seg her for og bli rik på bloggen sin. Selvfølgelig er det veldig opptur :-) Det du trenger å gjøre er å registrere deg, vente til du får en e-mail om et oppdrag du får for og tjene disse pengene. Det kan hende du får en e-mail om at de ikke vil bruke din blogg. Men for og få de til og bruke din blogg må du vise dem at du har en interesang og bra blogg, som folk vil lese. Så klikk på linker over, vis du vil bli rik! 


bad girl!

I dag har jeg ikke vært på skolen, jeg skulka woho! Neida, jeg skulka ikke jeg bare forsov meg veldig lenge! Det skjer når jeg får lov av mamma til og se på Paradise Hotle før jeg legger meg. Når dere leser dette tenker dere at man må jo gå på skolen selv om man forsover seg litt. Men jeg bor såpass langt unna at hadde jeg dratt på skolen hadde jeg bare rukket og være der et kvarter. Og da er det ikke særlig mye vits og ta den lange veien til skolen bare for et kvarter, så da ble jeg hjemme isteden for. Deilig og få sovet litt ut, men siden jeg var hjemme sa mamma at jeg måtte hjelpe til med ditt og datt. Ryddet litt i klærne mine og fant fram mye skrot, men sp fant jeg den nydelige julekjolen min fra i fjord, som er for liten i år da.

Hva syns du om kjolen min?? travel!

Hei!

Skulle bare stikke innom for og holde dere oppdatert<3 I dag har jeg desverre ikke fått blogget no, travel dag med mye lekser og nå skal jeg på dansing. Var i byen med Cathrine snuppha, og hjalp henne med og finne noen sko. Ohh, jeg så bare verdens kuleste sko i dag! Det er Jeffrey Campbell !!<3


De er sånn seriøst til og døøø for!<3Dagens lille oppdatering

Hello søte folk på mars! <3

Regn, regn og regn! Kan det ikke slutte og regne da??  Nå skal jeg tvinge meg ut på en liten jogge tur i regnet! Jeg ble sykt fornøyd med det nye trenings tøyet jeg kjøpte i går. Jeg har liksom tenkt og jogge litt sånn regelmessig Og passe på kostholdet litt. Men jeg tror ikke at jeg kommer til og holde på med det lenge for på lørdag sitter vel jeg og gommler i meg potetgull. 

 

Sap i dag da folkens?Spørsmål

Hello<3

Jeg har fått et spørsmål av noen, om jeg kunne svare på de spørsmålene i et inlegg! Og det kan jeg vettu.

Gleder du deg til og begynne på ungdomsskolen? Ja, det blir jo på en måte en annen forandring, så jeg gleder meg jo til og begynne på ungdomsskolen.

Hva syns du om åttende de som begynner i niende når dere starter?? Jeg har jo forsåvit ikke noe i mot dem, men jeg er er bare venner med noen av dem, de andre kjenner jeg ikke så veldig godt.

 


Foresten fikk ny parfyme i går.
Bad days

Ikke akkurat de mest spennende dagene jeg har hatt, og da er det ikke akkurat så utrolig mye og blogge om. De 2 siste ukene har jeg bruk forferdelig mye penger og kjøpte sååå mye nytt. Jeg har bare ikke orket og ta bilder av det og blogge så utrolig mye. Det er utrolig rart at det er bare ca. 7 stykker daglig inne på bloggen min, og alikavel holder jeg meg på 40'ende plass ogsånt. Jeg sluttet oprimnnelig fordi ingen leste bloggen min. kanskje det er fordi jeg har så sykt ofte bloggpauser? Men jeg har bestemt meg for at jeg må begynne og blogge, selv om jeg ikke hat blogglyst. For ellers så mister jeg sykt mange lesere. Nå orker jeg ikke ta bilde av alt jeg har kjøpt de siste 2 ukene, men jeg har fått kjøpt trenings tøy nå endelig! Jeg bare lurte på en ting? Burde jeg ha videoblogger noen ganger?

 

 Hip Hip Hora

Hip hip hora er en film med 11 år's grense. På torsdag på skolen hadde vi brent ned noe stillelys greier, så da skulle vi se en film så da sa læreren at vi skulle se den samme filmen som a og b klassen. Først når jeg hadde hørt litt om filmen tenkte jeg æsjjj, for en film+ at den er på Svensk jeg som hater filmer på Svensk. Men filmen er faktisk utrolig bra. Jeg holdte på og le meg i hjel i nesten hele filmen. Den er virkelig verdt og se. Det starter med at hun drikker seg full på fest, og gjørr litt ting ( kjønner). Så kommer de populære guttene i klassen hennes og tar bilde av henne imens hun ligger på gulvet helt full. Bildene viser seg og bli veldig populære på skolen. Og hun blir defor kalt hore. Når hun fyller 13 år, sier de hip hip hora, isteden for hip hip hurra. Det ender med at hun prøver og ta selvmord. Men alt går bra. Denne filmen anbefaler på det sterkeste!


Har du sett filmen?


 kino

Hello!<3

Nå skal jeg bli henta av Cathrine også skal vi på kino og se Titanic i 3D, blir sikkert gøy vettu. Filmen slutter såpass sent( kl.00.00 ) at jeg skal natte hos Cathrine. For meg er det ikke uvanlig og overnatte hos veninner i hverdager<3 Jeg har en liten dårlig nyhet til dere, dere vet sikkert at jeg skulle lage må gjøre video og legge det ut på youtube. Men jeg har litt av en uke nå, så jeg tror ikke at jeg og Cathrine kommer til og rekke og gjøre ferdig "Må gjøre videoen". + At Cathrine er så utrolig pyse, og hun tørr ikke gjøre noen værdens ting. Så det kan ta litt tid før jeg for lurt henne med på det. Men jeg lover at jeg skal legge ut videoen senere. Nå må jeg gjøre meg klar, glad i dere!<3


Noen trenger og lære seg og smile litt mer!!!<3

Skal dere noe i dag??


 shopping

Var en liten tur i byen i dag, kjøpte meg noen nye klær.

 


Genser// gina tricot // 299,-

 


shorts // only // 239,-

 

Også en jeans fra H&M, mamma hadde alt slengt den til vask så fikk ikke tat bilde, den er lyseblå og koster 199,-

 


Armbånd & Øredobb / 20 kr armbånd // 15 kr øredobber // glitter

 

Sånn jenny nå får du kanskje Shoppa litt<3

  Må gjøre video!

Hei små søte!

Nå er jeg hos Cathrine og vil vil ha en må gjøre video. Det er bare og komme med de rareste ting, vi kommer til og gjøre alt deres sier ( untatt ting som er ulovlig og ting vi ikke kan) . Så kom det de rareseste ting. Antagelig vi er det jeg som kommer til og gjøre de fleste tingene, men Cathrine skal nok få gjøre noen ting hun også. Jeg kommer til og legge ut videoen om 1 uke. Da skal jeg og Cathrine ha gjordt alle tingene dere har sendt inn. Så komm med masse crazy ting til oss. Header og ny blogg

Hei søte små! 

Jeg har bestemt meg for at jeg vil ha en ny blogg. Hvorfor? Det er egentlig mange grunner, jeg nevner noen  Eks. da skal jeg ha ett bloggnavn som har en mening, jeg skal bli en bra blogger, og jeg får nytt design og ny header så derfor vil jeg ha ny. Jeg har nettop kommet inn nå fra og ha vært ute og tatt noen bilder. Malin er så snill og lage headeren og designet til meg. Jeg tok veldig mange bilder nå men jeg legger ut noen så får dere si meg hvilket to bilder som er best.

 


Jeg har spurt malin om hun kan klippe ut meg og finne en annen bakrunf og lime meg inn der. Håper det går :)

 
Det bildet der tror jeg ikke blir aktuelt for det ble ikke fint.

Likte dere bildene? Hvilket to bilder burde jeg bruke på den nye headeren min?

 

 

 Ukesoppdatering - Uke 14

Ukas opptur:

Det er nok at jeg har fått nytt design og ny header. Der er jo noe som ikke er så bra med det siden jeg ikke er flink med htm koder osv. Men jeg ble veldig fornøy med designet, det er gratis design fra http://rrhdesign.blogg.no/, hun lager fantastisk design.

Ukas nedtur:

At jeg fikk værdens minste påske egg. Det er jo egentlig ikke bra for meg med godteri siden jeg prøver og holde formen men jeg fikk et sånt lite påske egg fra nille. Som kostet 1 kr.  Det var egentlig ikke så ille men det har ikke kjedd noe værre så...

Ukas bilde:


Hadde ikke no bilde av noe annet en de jeg hadde brukt. Brunfargen har godt vekk nå alerede.

 

Ukas beste innkjøp: 


Toppen jeg har på meg. Fra Bik Bok, den koster 49,- 
I pod blogging

Hei dere<3
Sap med blogsoft for tida? Det er ett eller annet greier med blogsoft nå i det siste. Jeg får ikke lastet opp bilder og det går ikke og publisere inlegg+ at bloggsoft klikker helt. Jaja, tenkte jeg for første gang at jeg måtte prøve ut og blogge via I poden min. Jeg tror ikke det kommer til og bli no greie. Men jeg må jo blogge litt så når jeg ikke får muligheten til og blogge på pc-en må jeg nok blogge på I poden. Får å holde dere innformert. Jeg har ikke så mye og si egentlig, så nå stikker jeg. Jeg skal spille litt Tempel Run på I poden. Bloggast søtinger<3Koooz

Hei små søtinger!

Nå er snart påskeferien over. Wow, påsken har gått så fort at jeg har nesten helt glemt og blogge. Jeg har som vanlig vært mye i byen og med venner. Påsken ga oss ikke så mye fint vær her i Sandefjord. I dag er det strålende sol, men de andre dagene har det vært ganske grått og det har til og med snødd! Her nede, snø det er jo helt vanvittig! Ingen hadde tenkt seg at det kunne komme snø nå! Det har jo nesten ikke vært noe snø i vinter her heller. Jaja, vi ovelever det var jo bare litt snø som kom. Jeg har overnatta hos Sofie. Det er første gang i mitt liv jeg har trent hos en vennine. Vi tok oss en tur i skogen og jogga litt. Det tok oss en drøy time. Vi var også utrolig mye på pc-en. Sofie var en knupp og lagde header til meg også fant hun ett nytt desing. Sofie hadde nemlig kjøpt seg selvbruning, og den lånte jeg hjemme hos henne. Jeg tok den på om kvelden. Og det gikk IKKE bra!!! Jeg våkna opp og så ut som en gullerot i ansiktet og hennene mine var jo nesten helt svarte! + selv om jeg smørte selvbruningen veldig nøye ut så ble det flekker, så nå har jeg masse flekker på armene. Heldigvis så varer den ikke mere enn ett par dager. Den selvbruningen anbefales ikke, av meg ialfall. Bloggast<3


Brunfargen kommer litt til syne ialfall :)

 


Trening gjør susen<3

 


Super gald i deg jm<3

 


Det er hendene mine når jeg våknet, men de var mye mye mørkere

 


Jeg kan se litt resultater på selvbruningen da.

 


Jeg må fortsatt sole meg litt

 


Geek'ene<3Byen

Hey folkens!

Jeg hadde ikke en dritt og gjøre så jeg tok meg en tur til byen i dag, helst alene  LONER!  Jeg hadde litt penger, så jeg tenkte at jeg kunne kjøpe meg noe nytt. Selv om jeg var  byen og shoppa i går så. Jeg kjøpte meg en ny topp/ bh, sånn som lingner litt på den margrete har. Jeg syns kanskje det er litt dumt og legge ut et bilde av meg i  bh /topp, men Sofie sa at det var greit, at det ikke var teit så her kommer to små bilder. Jeg kommer nok til og få noen kommentarer på det men men jeg overlever. Blogges<3

 


Den er kulere  i virkeligheten.

 I'm back!

Oceane is back bitcheeeeeees.

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, jeg har lixom gitt opp og blogge. Men jeg prøver og fortsette. Jeg har overnatta hos cathrine hele påsken. I dag var jeg en tur i byen, måtte masse rare folk. Jeg gjorde ett lite kjøp i dag også seff. Jeg kjøpte ny topp og ny bh. Ingen kan få meg til og slutte og blogge uansett hva folk sier eller gjør mot  meg og bloggen. Jeg har bare noen blogg pauser, men jeg skal slutte med det. Jeg skal stå på hele tiden.


Grrr, jeg ser litt sur ut :)


Me! Ohh dumme hår!She's back!

Endelig er Tuva tilbake og blogger. Tuva hadde egentlig slutta og blogge, men hun måtte begynne igjen for hun ville ikke bli blakk, så hun fortsetter og blogge.Leserne henner likte ikke akkurat at hun skulle begynne og blogge bare for pengene sin skyld. Hun fikk mange stygge kommentarer på det, her er noen av de:

"Herregud, latterlig oppførsel.
Bruker hele bloggen for penger, du er hvertfall ærlig, da!
Du driter langt faen i leserne, men pengene? DE MÅ DU HA?
Stakkars. Slutt å blogg, orker ikke å se deg på den lista hver jævla gang jeg går inn på blogg.no."

 

Jeg syns ialfall at det er bra at hun er tilbake, uansett om det bare er for pengene sin skyld så er det bra at Tuva er tilbake. 
http://tuvaw.blogg.no/ vis dere ikke har lest bloggen hennes gjør det nå! Jeg skal love dere at det er verdt det!

 

Hva syns dere om bloggen hennes?

 Sune!

Mor'n!

I helga har vi passet verdens styggeste hund! Jeg vet ike helt hvilket type rase det er men. Hunden heter Sune. Det var skikelig plagsomt og passe den fordi han bjeffa hele tiden og ville hele tiden være oppe hos oss, men vi kunne ikke ha han oppe hos oss hele tiden siden vi har alerede en katt. Jaja, Sune ble henta nå for en halv time siden. Jeg vet ikke hva dere syns om den type hun, men jeg syns hvertfall ikke den var søt.

Hva syns dere?I'm back!

Sorry for dårlig blogging i det siste. Jeg har lixom ikke orket eller giddet og blogge i det siste. Jeg har egentlig ikke gjordt veldig mye, jeg har vært mye syk osv... Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om enda men jeg finner noe om blogge om. Jeg har værdt mye på pc-en da selv om jeg ikke har blogget, jeg leser http://toppsladring.org/. Toppsladring er en blogg (ikke helt en blogg men) som er Norges største gossipblogg, den handler om alle kjente bloggere. Elsker den siden, anbefaler den pån det sterkeste. Jeg har vært på en lite jogge tur i dag da, tok noen bilder.


Helga

Jeg var med Sofie hjem på fredag, da gjorde vi ikke serlig mye egentlig vi satt mest på pc-en. Dette innlegget kan bli ganske langt men bare vent og se for det bli mye mer spennende.

På lørdag måtte jeg være litt med lillesøstra til Sofie siden hun var på håndball cup. Så jeg måtte være med Ingrid (lillesøstra til Sofie).

Sofie kom hjem fra cup-en i tre tiden.

Vi spiste pizza til middag og koste oss masse, så skulle foreldrene til Sofie på kino og vi var alene hjemme siden Ingrid natta hos en vennine.

Så jeg og Sofie måtte passe på lillebroren til hennes slitsomt. Men vi overlevde.

Når vi skulle legge oss holdt vi på og dø av latter krampe og masse sånne ting, kort sagt vi var helt gale. 

I dag har jeg vært ute med Marlene, Emma, Frida, Stine og Sofie. Det har vært veldig gøy vi hadde NSP og masse greier,  det var sykt pinlig med NSP fordi jeg tok nøtt og jeg måtte følge etter en gammel mann og si at han var kjekk og sånt, ikke gøy!! :) 

Jaja og det værst var at Sofie facerapet meg så jeg er sammen med dennis i klassen, drep meg!!! For ordna opp i det da.

Her er noen bilder fra helge:


Krølla høret mitt, ble litt rart siden jeg har så kort hør men..

 


Søtnosen klar til og legge seg.

 


Emma er flink vettu.                                                                                                               Fotograf: Frida Nilsen

 

 
Jeg med en vellykket salto!                                                                                              Fotograf: Frida Nilsen


Kreppet håret mitt i dag.                                                                                               Fotograf: Frida Nilsen


Søte meg klar til og sove.

 


hva syns du om bildene?Angrer...

Jeg trodde det ville være fint med litt forandring, men nå angrer jeg. Det er så kjedelig og ha kort hår, man kan ikke ha noen forselige frysyrer. Jeg kan jo kjøpe Extension men det blir alt for falskt på meg som har så kort hår. Nå ma jeg spare til lang hår, og det kan ta opp til 4 år og få langt hår igjen :(    Ja da er det bare og begynne og spare igjen.

 

 

Syns du lang eller kort hår?

-Oceane<3Syk :( :(

Jeg har vært syk i to dager nå. Ekke så mye da men det er skikkelig plagsomt siden jeg er så tett i nesa at jeg ikke får sove om natta, og jeg har migrene og sånt. Det er så kjedelig siden det er ikke en dritt å gjøre når man er syk, utenom og sitte på pc-en, men....

 


// gammelt bilde//

 

Hva har dere gjort i dag?

-Oceane<311 ting....

 1. 11 ting jenter elsker:

  ♥ gutter som starter chatten.
  ♥ gutter som skriver lange meldinger om hvor glade de er i deg.
  ♥ gutter som klemmer deg bakfra.
  ♥ gutter som ser på deg som om du skulle være den eneste jenta han ser.
  ♥ gutter som ringer deg bare for å høre stemmen din.
  ♥ gutter som ikke bare skriver ok, men heller gir et litt lengere svar tilbake.
  ♥ gutter som tørr å vise følelser for ...deg foran andre.
  ♥ gutter som gir/ låner deg hettegenseren sin.
  ♥ gutter som kysser deg bare for å få deg til å holde kjeft.
  ♥ gutter som alltid tar hånda di.
  ♥ gutter som elsker deg for den du er!Nudelige

Jeg gikk ut på hverandaen og der ligger to katter (nabokattene) sammen i en stol. De er bare så søte sammen.2 brødre<3 

 

Søte ikke sant?

-Oceane<3Gammle bilder

Bladde litt gjennom albumene mine å fant mange gamle bilder som bringer gammle og fine minner, savner den tiden da.

 


På fagerli leirskole. Snart et år siden. Best friends forever<3 Savner deg skikelig mye jenta mi<3 Kommer aldri til å glemme deg, du kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt. Man kan ikke ønske seg en bedre venn en deg. Savner alle minnene våres<3 Du betyr fortsatt alt for meg. Love you<3


I vinter.

 

 

I

I høst.


Nå.

 

Hva syns du om bildene?

 

-Oceane<3Fine?

Når jeg natta hos Cc fiksa hun neglene min. Likte du de sånn eller uten neglak?

 

-Oceane<3Is er namm!

Jeg var hos Catrhine forige helg, vi var veldig dumme men. Vi kjøpte en liter is vær. Når jeg hvar ferdig med isen holdt jeg på å kaste opp, helt seriøst!


Cathrine tok Brownies is.

 

Bildet av meg fikk jeg ikke lasta opp men.

 

-Oceane<3Ny snowboard jakke å bokse

Hey, lengesiden sist jeg blogge.

I går var jeg i byen å Å kjøpte nye snowoard klær. 


valcom// Urban // 1800 kr //

 


Valcom // 1800 kr // Urban //

 

Bloggast

-Oceane<3


Brus

Hei, i dag var vi og så på brus teateret på Ranvik. Det var sykt morsomt, holdt på å le meg i hjel noen ganger. Jeg har vært på Ranvik en gang, det var når jeg gikk på seiling. Og det er sykt lenge siden. Så det var gøt å se Ranvik ungdomskole. Jeg tok mange bilder meg kameraet mitt suger så sykt så over halvparten av bildene ble ødelagte.


Hva har dere gjordt i dag?

-Oceane<3Stranda

Tok meg en liten tur ut i dag. Jeg og mamma stakk ned på stranda og var der litt. Da ble det noen bilder. Det var sykt kalt uten. Brrr! Gleder meg til jeg kan bade, fordi det er utrolig mange stupebrett der.

 
 

Hva har du gjordt i dag da?

 

-Oceane<3

 

 Bøkene..

Denne boka leser jeg nå. Det er ikke akkurat den type bok jeg liker og lese. Men vi har bok uker på skolen så derfor leser jeg den nå.

Andre sommere glir i hverandre. Ikke denne. Jeg er nitten år. Men ikke gravid lengre. Ikke redd heller. Og jeg angrer ikke på det jeg bestemte meg for, selv om jeg aldri kommer til å glemme det. Gro er en av mange tenåringer som opplever noen vonde uker, fulle av spenning, tvil og fortvilse. Kristen, vennen, har det like vanskelig. Hver dag opplever unge mennesker det samme som disse to. Denne åpne, nærgående romanen gir ingen svar, bare tanker. << Videre lille kvinne >>, sier den gammle legen imidlertid...  En bok som angår og vil bety noe for både tenåringer og voksne. En sår, men varm bok å snakke sammen om.

 

 

Denne boka. Har jeg lest om og om igjen siden jeg gikk i femte klasse. Jeg elsker denne boka.

Sofia springer gjennom natten. Hun vet at det finnes noe farlig i jorden. Bevæpnede soldater som ingen kan se. Nedgravet i jorden, usynlige. Som venter og venter på at en fot skal trampe på dem. Dette er en sann historie om Sofia, 12 år fra Mosambik. Hun ble lemlestet etter å ha tråkket på en landmine. Henning Mankell bor selv i Mosambik og har truffet henne.

 

Denne boka er fortsetelsen på ildens hemmelighet. Jeg elsker også denne boka, begge bøkene er basert på en sann historie. Som er veldig rørende.


Den vakre 17-åringen Rosa er uerfaren, men nysgjerrig på livet. Særlig er det spennende med alle guttene hun treffer i de mørke afrikanske nettene, men faren er større enn hun aner...  Nok en gang rammes familien til Sofia av en stor sorg. Mankell skildrer deres historie med respekt og kjærlighet, og gir det fattige Afrika en tydelig og varm stemme.

 

Hvem høres mest spennende ut?

 

-Oceane<3Dagens out-fit

Det her var dagens out-fit fra bursdagen til Ingvill.Smykke - Frankrike // Shorts - Bik-Bok // Thigst - Gina trocot //

 

Bloggast Oceane<3Bursdag til Ingvill (fille søster)

I dag var jeg i bursdag til Ingvill. Grunnen til at jeg Kaller henne søster / fillesøster er at hun betyr veldig mye for meg og vi har vært venner siden hun var 3 år. Jeg bor, kort sakt hos henne, siden jeg er så ofte der. I dag feiret Ingvill bursdagen sin på kinoen. Hun ble 10 år. Hun blir egentlig 10 år 6 mars men vi feiret den i dag. Det var gøy med kino bursdag. Vi så katten med Støvlene. Den filmen var morsom, kanskje litt barnslig, men morsom. Som vanlig glemte jeg og ta bilder. Så jeg bruker et gammelt bilde av henne. Det var Ingvill jeg herma etter på sveisen, siden hun klipte seg først så ville jeg klippe meg sånn også.


Litt trøtt kanskje?  Det er go jenta mi det<3

 

Hva har dere gjordt i dag da?

 

-OceaneI pod propper


Så lett data // 299 kr //    I pod /  I phoneNatta hos CC

Hei<3

I går natta jeg hos Cathrine ( Cc ) . det var gøy. Vi satt for det meste på pc-en som vanlig. Det jeg har merka er at jeg sover over hos henne vær helg. Måtte dra tidlig til morgen i dag. Fordi jeg skulle i bursdagen til Ingvill (lille søster). Kommer senere.


Løøøøøve you<3

Bloggast<3

-OceaneBefore I dieDårlig blogger!

Sorry folkens!

I det siste har jeg vært en sykt dårlig blogger. Jeg har liksom ikke orket. Jeg føler at jeg ikke liker denne bloggen. Jeg savner den gammle bloggen noe sykt! Jeg angrer på at jeg bytta passord, hvorfor gjorde jeg det? Jeg har liksom ikke en anelse om hva jeg skal blogge om? Hvet dere kan dere gi meg tips? Jeg er på skolen og har vanlige dager hele tiden. Det er da ikke morsomt og blogge om. Har liksom ikke orket og ta noen bilder i det siste heller. Så jeg bruker de gammle bildene tror jeg. Så ikke tro at jeg har lang hår, jeg har kort men ork og ta bilder.

 

 

Hva har dere gjordt i dag da?

-OceaneMor'n

Hei, alle sammen<3

Nå er jeg på skolen. Jeg har gjordt ferdig en powerpoint om min bestevenn Cathrine. Etterpå skal jeg ned til byen og hente ørepluggene jeg har bestilt til I poden min. Siden det gammle paret ble ødelagt. Det er domt siden de Ørepluggene jeg har bestilt er hvite og de koster 299. Jeg tjente 500 kr på og sitte barevakt. Det er en veldig bra pris. Men nå koser jeg meg på skolen med Cathrine min<3 Love u forever and ever<3

 
Savner det lange håret mitt noe sinsykt. Også er det mange som syns jeg var pene med langt hår.
Skolen

Hei!

I dag hadde vi en vanlig dag, jeg orka ikke ta så mange bilder men. I fysisk aktivitet øvde jeg og Silje på en dans. VI hadde en slækk musikk time. Jeg har fortsatt ikke solgt særlig mange lodd. Det er en i klassen som sliter nå, som ligger tynt ann. Vis ikke han/hun passer seg nå får han/hun.  Men her er to bilder fra today.


Stygge me!

 

HVa har du gjordt i dag?

 

-OceaneNY mobil

Før hadde jeg en elendig mobil, og jeg sparer til  I phone men det kan ta litt tid. I går fikk jeg mobilen til Cathrine.  HUn er sykt snill som gir meg den gammle mobilen hennes. 


Det er den nye mobilen min.

 

 


Det er den gamle.

 

Hva syns dere?

 

-OceaneDagens bilder
Dagens bilder fra stranda.

 

Hva syns du?

-OceaneStranda

Hei søtnoser.

Kom nettop hjem fra stranda. Det er jo skikkelig varmt ute og strålende sol. Skulle egentlig bade, men jeg vassa bare fordi det er iskaldt i vannet. Har ikke gjord så mye i dag tatt masse bilder og sånt og vært på stranda da.

 

Deilig og sole seg.

 

Hva har du gjordt i dag da?

 

-Oceane

 NY blogg?

Hei, som noen av dere sikkert vet hadde jeg en annen blogg før som heter http://occi.blogg.no/. Jeg måtte lage ny blogg fordi det hvar problemer med passord og mail og sånt. Det var dumt, siden jeg har hatt mange andre blogger med den siste bloggen der ble jeg faktisk førnøyd med. Det kan hende jeg får ordnet den andre bloggen min. Slik at jeg kan fortsette der. Men da sier jeg i fra. Men jeg tror ikke det kommer til og skje. Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits