Back

Er hjemme igjen, det var en koselig men lang dag. Vi dro på stranda i nice og var der rundt 2 timer også dro vi hjem igjen. Vi stoppa for og handle litt og der ble vi jo en stund så kom ikke hjem før nå. Det er veldig deilig å være i Frankrike spesielt i syd med tanke på at det (nesten) alltid er varmt og sol. Det er helig og bade, og det er til og med for varmt å gå rundt i Nice uten og bade.. Jeg hvet ikke helt hvordan det er i norge men ganske sikker på at det ikke er utrolig varmt.


Bleikfisk
 

Hva har du gjord i dag?La playa

Hei! Nå skal jeg bare legge igjen ett kjappt innlegg, fordi om 5 minutter skal jeg ta toget ned til nice for og gå på stranda. Kommer hjem rundt 18:00 tiden så blogges da. Jeg har kjøpt en nz bikini, og den kjøpte jeg fordi det er fint med knæsje farger for og fremmheve brunfargen litt.
Home sweet home

Unnskyld for blogginga i dag. Jeg tok flyet fra Sveits 09.00 og var i Nice 10.00... Mamma var en time for sent, var litt kjipt men sånn er det. Vi dro en tur til Nice sentrum, herregud skulle trodd vi var i London elle no sånt. Er så utrolig mye folk. Uansett, jeg skulle ta toget hjem klokka ett men jeg hadde selvfølgelig glemt togkortet, og det innså jeg ikke fø jeg var på togstasjonen. Så det ble en dag i Nice. Jeg hadde mistet øreproppene mine så fikk nye. Gikk bare rundt litt overalt også hadde mamma noen ting å gjøre. På slutten av dagen var vi begge helt døde(varmt).. Så vi bestemte oss for å ta en tur på stranda, der hvor det selvfølgelig var fullt med folk. Jeg hadde bikinien min i bilen og vi hadde parkert bilen ganske langt unna, så vi kjøpte en enkel (frynse bikini, hot rosa farge). Også kom vi ikke hjem før nå, så ble dessverre ikke blogging før. Kameraet hadde jeg også lagt igjen i bilen og jeg hadde ikke planer om og kjøpe ett nytt av det så da blir det ikke noe bilder tenker jeg sorry dere ♡
Dagen i dag

For dere som ikke viste det så er jeg i Sveits 3 dager hos faren min. Savnet han noe sykt, var utrolig herlig å se han igjen. Uheldigvis er jeg her bare 3 dager fordi det er bare for og ta flyet hjem etter snowboard campen jeg var på sist uke (inlegg senere). Jeg har allerede vært her 2 dager så jeg tar flyet hjem i morgen tidlig. Må stå opp 05:00 så det skal blir morsomt...  Hjem til skole (om 2 uker), men helsdig vis har jeg kjæresten som venter på meg hjemme. Blir deilig og se han igjen etter 1 månede.

 

 Dagen i dag er ikke så utrolig spesiel, men jeg og daddy gikk en tur i parken med hunden min. Også har jeg sittet på pc-en en god del i dag. Ikke mer spennende liv enn det.

 


 


Beste faren i hele verden  Ignorer ørene mine.....

 

 

 

Hva har du gjordt i dag?Coucou

Hei!(coucou pä fransk altsä)

Unsjkyld for sen blogging som vanlig, men det er veldig vanskelig og fä til og blogge tidligere. Men hvis dere syns det blir litt vel lite blogging er det bare og si ifra. Er äper for alle slags spörsmäl! 

Skolen dagen gikk sä utrolig sakte, guess what?! det er mandag. Mandag er liksom den verste dagen i uka, akkurat som at vinteren er den verste ärstiden pä äret. I gär kveld bestemte jeg meg for ä sette pä vekkeklokka en halv time för, for og sä ta meg en joggetur klokka 7 om morgenen. Det angrer jeg faktisk ganske pä, fordi nä er jeg forkjölet. Og har öreverk! Tragisk! 


Blogges<3

 
Waking up in vegas

Hei!

Fikk desverre ikke blogget i gär fordi jeg skulle se pä ett teater som mange i klassen skulle spille i. Sä da ble det og komme hjem, skifte og dra. Sä da hadde jeg ikke tid til og blogge, og siden jeg ikke kom hjem för 10:30 og jeg var sä utrolig sliten sä jeg bare gikk og la meg. Vi fikk ikke lov av rektor og ta bilder, sä da ble kamera hjemme. 

Er alene hjemme i dag, sä kan sitte sä mye pä pc-en jeg vil, hahahaha. Skal blogge for fult i dag! Blir nok bare pizza spising i dag, se pä gossip girl og slappe av. Siden solen ikke har kommet fram enda, det har regna dag og natt i 5 dager nä! Uten stopp, begynner og bli lei av det nä jeg...

 
Mätte teste webcamera pä pc-en da...Nä skal jeg bare ta mag tid til og lese bruksanvisninga til kamera, uff hater og lese sänne...

Blogges da<3Gossip

Hei!

Da var jeg hjemme fra skolen. Det eneste jeg har lyst til nä er ä se pä en episode med gossip girl og slappe av. Er sä sinsykt sliten, som vanlig. Dagene er sä utrolig lange, som om skole dagen aldri tar slutt. Men det dere mä huske er at jeg har ingen mulighet til og fä blogget fär klokka seks, utenom pä onsdager og i helger!!


Ogsä siden jeg har fätt ny pc, sä fikk jeg med windows 8. Det er sä utrolig vanskelig ä bruke, hahaha.Blogges!Trøtting

Hallo!<3

Da var jeg hjemme fra skolen. Dagen i dag har gätt til mye kos men ogsä mye dritt. Vi fikk for eksempel ny lærer i dag. Har aldri hatt en sä streng lærer för i hele mitt liv. Vi mä stille opp i rekke for og gä inn i klasserommet om morningen, ogsä hadde han klassen ved siden av ogsä sa han liksom "still dere opp 2 og 2 og de som ikke har venner gär bakerst". Hahaha stakkars de som ikke stod med noen. Man sier liksom ikke det da.


Sä nä skal jeg lese litt jb magasin, hihi

BloggesSkole skole skole...

Hei!!

Jeg vet jeg ikke blogget i gär med det var fordi jeg og mamma dro hele dagen til nice. Og den fine grunnen til at jeg ikke har blogget för nä, er fordi jeg ikke kommer hjem fra skolen för 18.00 . Sä da blir det litt vanskelig og fä blogget för. Det gär jo ann og mobilblogge men siden jeg har en fransk mobil og blogg.no vil ikke at andre i utlandet skal blogge sä gär det ikke ann og laste ned den appen. Kamera mitt ligger desverre og lader sä da blir det ikke noen bilder, men vi kjörer pä med noen bilder fra gärsdagen.
Har sä utrolig skille i ansiktet etter at jeg stod pä snowboard(snowboard brillene :/)

 

Bloggas da<3Anbefaling -shampo

Hei!
Siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg å vise dere noen produkter jeg er veldig fornøyd meg og som jeg anbefaler dere HVIS dere har farget eller stripet håret deres.

Jeg anbefaler virkelig denne shampoen, balsamen, og "behandlingen"?
De er for folk som har farget eller stripet håret sitt. Det er meningen at den tar vare på håret og at fargen/stripene skal vare lenger. Jeg hvet ikke om det funker fordi jeg bare har brukt den i en uke. Den inneholder UVA/UVB filter. Jeg anbefaler kremen/behandlingen fordi den gir en fin glans og mykt hår + at den lukter veldig godt.

HVORDAN BRUKE:
Dere hvet hvordan ta i shampo og balsam (og skylle det ut). Etter det tar dere og tørke håret med ett håndkle til håret er sånn halvtørt, så tar dere i kremen/behandlingen og smører den godt inn over hele håret. Så lar dere kremen/behandlingen stå i i 2 til 3 min. Så tar dere og skulder det ut, men ikke helt, bare ta litt vann over liksom. Så tørker detektiv det igjen. Så det var det. HAR DERE PRØVD PRODUKTENE?......

Ja greit interessang overskrift... Jeg hvet ikke helt hva jeg skal blogge om nå. Jeg har skrivd det her tre ganger nå fordi jeg kommer borti en knapp hele tiden som gjør at alt går bort. Nå kan jeg hvertfall innlegget utenat. Jeg venter på en venn som skal/må hjelpe meg med lekser, eller får jeg to timer gjennsitting. Jippi, det er ett mirakel at jeg ikke har fått gjennsitting ennå. Med tanken på den friheten vi har på skolen her. Og alt jeg har gjort....

I dag har jeg gjort ....... ting. Sittet å sett i lufta , gått på pc'en, spilt the farmer, blitt jaget av pc'en, sett i lufta, osv...
Håper han kommer snart jeg kjeder meg sånn. #NOEN TIPS OM HVA MAN KAN GJØRE NÅR MAN KJEDER SEG SÅNN??Rart nok

Hei! :)

I dag har jeg hatt skolefri, fordi det snør! Halleluja! NOT! Uff det snødde i hele går og i natt og i dag har deg regna. Og da blir det slaps. Uff.... Vi stod opp for ingen ting til morgen idag da, siden vi fikk melding om at bussen ikke kommer når vi stod på busstoppet. Så har vært litt inne og ute i dag med Mariame og Syméon. Fy kaldt er det nok.
Det blir nok kaldere i vinter så mere skolefri blir det nok.


På den tiden Jeg ikke har blogget har jeg stripet håret. Det kosta 75 euro. Jeg helt ærlig ble ikke veldig fornøyd fordi de tok ikke like mye striper på hver side av håret også men shit happens..
Syns??Noen ideer?

Hei!

Tenkte jeg skulle blogge litt igjen, jeg vet ikke helt hva jeg gjør for tiden. Jeg slutter å blogge også plutselig har jeg lyst til og blogge også når jeg har kommet på overskriften hvet jeg ikke hva jeg skal blogge om. Noen ideer om en måte man kan få blogglyst på??

Jeg tenkte hvertfall og begynne å blogge fra mobilen siden mac'en min ikke har æøå. Og pc'en til mamma får jeg ikke lov til og bruke. Jaja. Noen av dere som har voxer?? Vox meg: oceane høifors.Twiglight

Hallo<3

Hadde tenkt å gi ett lite "resyme?" av twiglig the saga 5 part 2. Det er en film som er virkelig værdt og se. Jeg var på kino på langostire(nice) og så den siste helg. Den var skikkelig bra. Men det jeg syns var litt dumt var at det er såpass lenge siden part 1 ble vist at de skulle liksom vist ett lite snitt av part 1 på begynnelsen av filmen da. Men den var veldig bra da.

 

Jeg sto opp kl.06.00 for og ta bussen kl.07.30 sammen med mariame. Sjekk ut youtube kanalen hennes HER. Vi hadde det veldig morsomt MEN jeg klarte og miste lommeboka mi med tog kortet mitt med adresse og navn og bilde av meg, 10 euro, 300 kr, nøkkel, busskort(norsk), bibliotek kort(norsk) og bevis kort av nivå 3 snowboard. Vi tok nok så mange bilder, men siden jeg brukte veldig lang tid på og ligge i senge og se i taket, javel... Så ble jeg plutselig forsent ute så rakk ikke sminke meg. Så jeg var sminke fri dåå. ADVARSEL! Hvis ikke du tåler og se meg sminke fri gå ut av bloggen min fort! 
dårlig hårdag!
 Blogges peeps!<3Barn i barnehagen

                                                                                  Hei søte!<3 

Da ble det ett lite inlegg, fikk ikke blogget så mye i går, var ute hele dagen og fik ikke lov til og komme inn av mora mi. Uff livet er hardt. Ingen er hjemme i dag, uff og bo i en liten landsby med 5 ungdommer er vanskelig. Hverdfall når ingen er hjemme. Også er det moren min som er sånn rasist mot pc lissom.. Men vi tok masse bilder og videoer, tenkte ikke legge ut så mye videoer. Vi var i parken i hele går, der er det liksom bare sånne baby ting, men vi klarte oss fint der ja. Vi var liksom som barn i barnehagen. 

#SWAG

Hva gjorde du i går da?

Blogges<3Home alone party

Hei!<3

Big party her da lissom!<3 Alene hjemme i dag da, for mamma dro til Nice. Nå er det ikke noe særlig party akkurat da men i kveld derrimot joda...<3  Skal overnatte hos Lucie, og vi kan ta av litt med visse ting...<3 Blir kos da<3 Nå er jeg ferdig med og lakke negler og sitter å giiiker facebook og instagram.

 


Lakker negler med værdens fineste farge ever!!! Kjøpte den på clair's på ett kjøpesenter litt utenfor Nice (cap300). 3 euro<3
nolife.com

 

Blogges bebbii<3Problemer

Hellu<3

Jeg har virkelig ikke fått blogget som jeg lovet dere men grunnen er at jeg ikke har kommet meg inn på bloggen min. Jeg tror egentlig den har blitt hakket men jeg hvet ikke. I såfall har jeg byttet passord, så ingen kommer seg inn på bloggen inn igjen. Dere lurer sikkert på hvorfor det har kommet ut helt idiotiske inlegg innen den tiden jeg ikke blogget. De innleggene hadde jeg lagret via mobilen for og få de over på ipoden. Lang historie... Men i såfall så er jeg i frnakrike nå da, og jeg har det faktisk veldig bra:) Og jeg har bestemt meg for og lage flere/oftere videoer. Syns alt det med blogging er så morsomt, har blitt sjukt inspirert av en blogger da. Den finner du HER.

 


Som noen av dere vet så har jeg fått meg kjæreste,lovee<3 Tok ikke så lang tid det da, hehe.. Men franske folk er så utrolig lave, så han er ett halvt hode lavere enn meg, og er en av de laveste i klassen min, funny. Resten av uken og uken etterpå skal jeg i hvertfall blogge mye for vi har høstferie nå, litt sent... Jeg begynner og bli ordentlig lei av ferier her. Men det er gøy og ha fri fra skolen når du slutter på skolen kl.17.00 hver dag ( utenom onsdag, da slutter du kl. 12.00 ). Er home alone i dag så skal blogge MYE.

Bloggaz<3

Byen med beste

Hjemme fra byen, og null penger i lomme boka igjen. Da har jeg og Cesilie stor kost oss i byen i dag. Og jeg rana meg selv, da var 2000 kr brukt opp i byen today. Innkjøpene kommer etterpå. Også skal Cesilie overnatte og vi sitter og koser oss med ansiktsmaske nå hehe<3


Finigene vettu<3


Nydelige med ansiktsmaske:)

Bloggaz

Ranvik

Nå sitter jeg i senger og chiller med en bok med veldig dramatisk tittel "Hun ville jo ikke dø" det var en veldig dramatisk tittel må jeg si.  Men ikke noe besøk i dag heller og ikke noe lekser. Undomsskolen er så sjukt slækt.  Skal i byen med Cesse ( Cesilie) min da <3  Så mere enn det har jeg fårsåvitikke planer om og fortelle, utenom litt info om Ranvik her for dere da.


Det er det styggeste bilde man kunne plokket ut ever! Missfornøy til 1000!!!!

 

Ravik er fin og koselig skole(syns jeg). Den ble grunnlagt i 1970. Og det var 392 elever der i 2008. Og 60 ansatte i 2008. For meg er det kort skolevei og mange snarveier. Jeg syns vi har litt mere frihet enn det jeg har hørt att de andre undomsskolene i Sandefjord har. Eks. Vi får egentlig ikke lov til og gå på kiwi i skoletiden, men det er ingen lærere som sier noe i mot det. Pluss at vi kan gå hvor som helt bare vi er inne til det ringer. Altså vi kan dra til byen bare vi er inne til tiden liksom da.

Dette bilder er fra google(haha) og er tydligvis tatt om vinteren:Helgen

Hello<3

Ja som sagt så fikk jeg ikke blogget i helga siden jeg var på hytta med Sofie og der hadde de ikke internett. Vi badet veldig veldig mye i hvertfall, og dusjet sjukt ofte, hahaha. Ja vi rodde oss en tur helt til åre knakk helt utte i det øde hav, neida hehe. Men serr åra knakk, men ikke så veldig lang fra land da så vi kom oss inn til land med en åre. Men tenkte jeg are skulle slenge på noen bilder da siden jeg ike har så mye og fortelle fra turen.


Nydelige, jada<3

Blogges i morgen da<3Travle dager

Hei hei<3 Jeg rakk virkelig ikke nevne for dere at det ikke ble noe blogging på meg i helga fordi jeg var med på hytta til Sofie og der hadde de ikke internett(inlegg etterpå). Også på mandag hadde vi ikke internett og i går hadde jeg jævla hodebildet. Men jeg har fått tatt bilder da, det kommer sener i kveld fordi jeg ikke er hjemme nå. Ungdomsskolen eier og vi tok klassebilde og portrett bilde :( Men ja noen bilder for morro skyld nå<3


Tihi bloggez søtnoser<3Skolen

Da har jeg nettop fått en melding om jeg kan skrive litt om hvordan det fåregår med skolen for meg. Ja for først skulle jeg jo flytte ned dit fot ca. ett år siden men siden vi stolte på pappaen min så gikk ikke det. Men jeg har mast veldig på mamma om og bli her i Norge da, og det har jeg fått lov til. Men nå som jeg har fått oppleve mere av Frankrike som jeg er født og oppvokst der så savner jeg det virkelig. Alt er anneledes, som folk er mye hyggeligere og alt er billigere osv.. Men nå har liksom alt gått opp og ned hele tiden. Men siden mammaen min er i Frankrike så kan jo ikke jeg være her for evigheter. Det viste jeg jo uansett. Men nå er det bestemt at jeg får ett halvt pr på ungdomsskolen her da. Men jeg lover dere at blogginga aldri skal ta slutt, jeg skal blogge mere der nede enn jeg gjør her assa. Og jeg kommer til bake til vidregående siden det har mamma lovet meg. Dessverre blir flyttinga virkelig denne gangen siden denne gangen er all kontakt bryti med faren min så det er ingen og stole på så alt skal gå bra denne gangen. Men da hvet dere at flytting blir til ved juletider til Frankrike. Jaja der var innlegget skriv.


Randome bilder

Hei hei lovers<33

Så da har jeg ikke noe og blogge om mer enn noen bilder fra ferien, litt bilde oppdatering fra ferien altså, Enjoy<3Blogges<3

 Voksing av bein- auuuuuu!

Da var det på tide og skrive litt mere, måtte prøve meg fram litt og vokse litt bein! Fyyyy og vondt det gjør! Gjordt det en gang før, jeg blir helt rød og det svir. Uff skal ikke gjenta seg!Nydelig Oceane, hahahahahaha!

Blogges da<3F***, hva har jeg gjordt nå!

Hei!<3

Nå er det en stund siden jeg har blogget og jeg kommer ikke til og blogge fult så mye resten av sommeren. Men jeg lover dere at jeg skal passe bredre på dere og blogge mer når sommerferien er slutt og jeg begynner i 8.ende. Akkurat nå er jeg pissed of fordi jeg nettop leste innlegget til Sophie Elise som dere er nøtt til og lese hvis dere bryr dere om dyr!( Trykk her!). Jeg hviste at det kunne hende de pisket hestene osv... Men jeg viste ikke det var så ille, den måten de behandler dyra på! Jeg dro på sirkus fordi jeg kjedet livet ut av meg og gadd ikke sitte alene hjemme og se på tv liksom. Men virkelig jeg har ikke planer om og gå på sirkus mere i hele mitt liv!

Jeg er veldig glad for at jeg er vegitarianer og at jeg ikke har smakt en bit kjøtt i hele mitt liv. Du aner ikke hvor mange dyre liv EN person kan redde av og ikke spise kjøtt. Videoen Sophie viser er veldig brutal men hvis du ser den og ikke snur deg vekk så tror jeg du faktisk kommer til og tenkte på hvor vondt det dyret du spiser har hatt det neste gang du spiser kjøtt. Jeg spiser fisk, jeg hvet ikke helt hvorfor( mamma betemmer) men alikavel jeg sparer hester sitt liv, griser sitt liv osv. Men før så tenkte jeg at med en gang jeg fyller 18 år så begynner jeg og spise kjøtt fordi jeg orker ikke være loner liksom, men jeg vil heller bli holdt uttafor en og drepe dyr. Tenkt deg nøye om neste gang du spiser ett dyr, kanskje du vil forandre deg. Jeg kjønner ikke hvorfor jeg har gått på sirkus, fordi jeg så en løshund som gikk på motorveien i går og den kom antageligvis til og bli kjørt på siden den ikke var redd da fikk jeg sjukt tårer i øynene. Noen folk er faktisk så syke i huet at de har følser nok til og sette fra seg dyret sitt ett sted når de drar på ferie. De skulle fått livstid i fengsel!

Tumblr_lqxafqi2ok1qkcgpwo1_500_large

Det betyr mye om du trykker på lik-knappen slik at så mange mensker som mulig får ite om dette! Gjør det om du er glad i dyr.Freaka ut!

Dere vet jo at jeg nettop kom hjem fra Sirkus. Jeg satt på 2 rad. Det var sånne dansere som sto på rulleskøyter imens de hadde sån bitteliten cirkel de stod på. De hadde gjordt masse sånne stønt ogsånt på rulleskøyter. Så plutselig så de på meg også kom sånt lys på meg bare meg! Også ba de meg komme inn til dem der, og ta av meg jakka. Jeg som ikkke liker og stå alene forran folk jeg ikke kjenner, syntes det er var skummelt. Så ba de meg stelle meg opp rett i rygger. Plutselig løftet de meg opp, og la meg i mellom dem og begynte og snurre rundt og rundt, med meg i armene. Væææ, jeg ble svimmel! Men det var ganske heftig også da.Sykeste jeg har gjordt!


Svimmel!Hytta

hei på deg<3

Denne helgen har jeg ikke fått blogga fordi jeg var på hytta med Cathrine, det var digg men ble sjukt spist opp av mygg og knott. Jeg fikk ikke blogga fordi det ikke var nett der. Hadde jeg vært der på hytta lenger så måtte jeg brukt mobilen min til og blogge, men det koster ca. 30 kr minuttet på Inernett så da hadde pengene flydd ford unna. Sommerplanene mine er ganske så kjedelige. Og hvis det fortsetter med dettte været så tror jeg at jeg bare rømmer på ferie til ett sted det er varmt og mye sol. Fordi jeg må bli brun og jeg orker ikke og ta sol mere, blir blakk! Skal i byen med Cesilie på Tirsdag, å så skal jeg kanskje til Sofie for gammle bestevennina kommer på besøk. Men hvet ikke helt om jeg gidder det. Det ble ett langt inlegg i dag da ♥Må ha noen bilder til dååe♥Nuss nuss:*<3Tusenfryd

Ja da var avslutninga og skolen over og nå er det, Just summer!♥ I love it ♥ Vi var på Tusenfryd i hele går, og det var kjempe gøy. Mye luksus med to etasjes buss osv.. Fikk tatt mange karuseller og til og med lurt Cathrine ( som er livredd for karuseller) med på den raskeste atrksjonen på tusenfryd( speed monster). Men jeg ble veldig flau for når Cathrine og jeg skulle sette oss i setene så plutselig ville hun ikke og så ble hun spent fast og begynte og hyl gråte, men jeg er jæ*** stolt over henne. At hun virkelig tok den, det er jenta si det♥


Syns om bildene, og hva har dere gjordt som avslutnings tur da?<3
Helg, koos og flytting! Og sår!

Hei dere.

Nå er det jo helg igjen da. Deilig følse og ha fri. Men.... Jeg skal flytte!!!! Og det er såå rotete her at jeg ikke finner en dritt! Jeg finner ikke klærna mine engang. Ikke gøy med så mye mas og kaos. Men det er jo helg og jeg skal kose meg i byen og hjemme. Chill'en i sofaen. Det blir gøy da<3 Kommer ett inlegg om flyttinga ( hvor og når jeg skal flytte). Nå er jeg lei meg ( neida haha) en dumming i klassen klorte meg på haka og lugga meg! Og nå har jeg stort klore merke på haka og det SYNS!!! Din dust A***** !!!!! Sorry dere fikk ikke bilde siden jeg ikke finner kamera :(  Blogges da<3333

 Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits