The lazy day

Hei!*_*

Skoledagen gikk fort fordi på onsdager slutter vi klokka tolv. Men jeg hadde ikke mulighet til og blogge før fordi jeg var hos en venn og jeg hadde ikke med kamera. Men jeg holder på og redigere en video som jeg skal legge ut i kveld. Så da kommer endelig en video ut. I dag har det virkelig ikke gjort annet enn å regne. Hele dagen, man blir så utrolig trøtt og grinete av sånt vær føler jeg.


Haha man ser fint og tydelig det fine skille mitt av snowboard maska mi. Sånn blir det når man står på snowboard i stekende sol fra 09.00 til 17.00 hver eneste dag i to uker, hoho..raining man ohhh raining man.....

Blogges!Julegave kjøp

Hallo<3

Jeg tenkte og vise dere hva jeg kjøpte til julegaver til noen av vennene mine. Jeg kan vise fram julegavene fordi ingen av vennen mine leser bloggen min, noen av de vet ikke om den så greit. Jeg så sånn sykt mange parfymer så fikk jeg plutselig så veldig hekta. Så alle julegavene hittil er parfymer. Det måtte bli en til meg også da. Haha.

Jeg har så sjukt vondt i skulderen min. Det er som om jeg har bært noe sykt tungt noe. Hvis det er det så har jeg ikke noen muskler i det hele tatt for jeg bar bare på en liten pose med to parfymer. Dagen var koselig nok den. I morgen blir nok ikke dagen like morsom. For jeg er nemlig nøtt til å sitte med lekser nesten hele dagen tenker jeg. For jeg har ett stooort kunst&håndverk prosjekt og masse matte lekser. 

 


Til jules(kjærsten min). Jeg fant ikke noen bedre gaver jeg lette etter noe litt bedre liksom. Det er så sjukt vanskelig det der.


Jeg kjøpte denne parfymen til meg selv(derfor åpna jeg den) og til bestevennina mi i klassen. Det er så snålt for hun heter også oceane. Haha


Til vennina mi men jeg kom liksom plutselig på at hun er muslim så de ferier vel ikke jul eller??? så da finner jeg vel en og gi den til eller så beholder jeg den hihi.


Til en venn.

Jeg har mange flere og kjøpe gaver til men siden jeg ikke har lyst til og kjøpe parfymer til alle så finner jeg noe annet.

Hva har dere gjordt i dag da?Punk?

HEI!

Eller god morgen da. I dag skal jeg til Nice og handle julegaver. Blir morsomt. Jeg føler meg FATTIG for øyeblikket. Jeg bruker jeans hver dag, hjemme så bruker jeg joggebokser(kosetøy). Siden jeg har flytta så måtte jeg legge igjen masse klær hos ingvill(der jeg bodde). Så da ble det å ha meg de tre favoritt jeansene mine. Å nå har jeg bare 1 par igjen, jippi! Ett par har hull og det andre paret er buksesmekwn ødelagt på. Så skal prøve å kjøpe meg noen nye par i dag. Så da blir det noen inlegg senere i dag.Jeg har fått ett par sko/støvler som er så sjukt fine.Det syns jeg da, mange syns de kan bli litt sånn punker stil. HVA SYNS DU?By tur

                                                                                                                                                                        Hallo!

Kom akkurat hjem fra en slitsom dag i Nice. Beklager for lite blogging i dag, men vi dro til morgen i dag. Fikk shoppa litt da, skulle egentlig kjøpe en joggebukse,en genser og noe undertøy. Men fant det ikke. Hadde tenkt at neste gang jeg hadde kjøpt noe, så skulle jeg lage innkjøps video, men siden jeg bare fikk shoppa to ting så er ikke det mye vits. Er døds sliten så trokke det blir noe mer blogging i kveld. Men i morgen er hjemme hele dagen så da blir det mere blogging. Men her er innkjøpene.


Begge tingene er kjøpt på Pimkie


Husk og spør til spørsmåls runden!!!!

Vil dere at jeg skal si hvor mange auro det kosta eller det greit sånn?

Noen som har gjordt noe morsom i dag da?

Bloggas!<3

Dyre Innkjøp

Da var det på tide og legge ut innkjøpa fra i dag, og i følge meg så er 2000 kr i byen på en dag mye. Også klarte jeg og glemme den nye bh-en min på bussen, den var dyr, hoho<3


Vinterjakke// 499 ,- // b.young //


Øredobber// 49,- // vera moda //


Skjorte// 249,- //  only //


skjorte// 149,- // h&m //


Singlet// 49,-  // h&m //


Slim bukse// 199,- // h&m //

blogges<3Innkjøp-frankrike

hei på deg<3

Nå flyr ferien veldig fort unna og som sagt så blogger jeg ikke hverdag, men skal gjøre det når skolen starter igjen. Har shoppa litt hvet ikke helt prisene men det er vel ikke så farlig siden det er i Nice. Så har jeg gjordt veldig mye rart mens jeg har vært her så det skal jeg lage video av med bilder osv. Også skal jeg kanskje hoppe i strikke og det lover jeg og filme. Men her noen bilder av innkjøpene da.

 


Shorts/ h&m


Bikini/ h&m ( LIk underdel men den var til vask så gadd ikke ta bilde av den:)


Bluse/Promod     Got to love it!


h&m        ( klarte og få den i vaskemaskin og nå er hele revnet :( 

Sko: Randome butikkeBlogges<3Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits