Helgekos

Hei!

Sorry for lite blogging, denne helgen har bare gätt sä fort! Utrolig herlig helg med herlige folk. Har ikke hatt det sä morsomt pä veldig lenge. Ble lite sövn men men sänn gär det. Har tatt en god del bilder da.


Vi hadde vist ikke bedre og finne pä enn ä gä i kirken.....


oppa gangman style!


haha de sä litt sänn gammle ut...

Blogges<3Kosekveld

Hei!

Er hos en venn da, vi har en slags nött eller sanhet greie men med iphonen min. Vi ler oss i hjel, vi har bytta kler, jeg sitter her med sokker pä öra. Hakke hatt det sä morsomt pä veldig lenge.


 

Blogges<3Jentekveld

Hello søte<3

Fikk desverre ikke blogget i går for det var overnattesingparty, eller hvordan vi skal si det. Kom hjem sent i går kveld så orka ikke blogge etter to slitsomme dager. Ja i kveld skal jeg tilbake å sove over hoss henne igjen. Det blir mosomt. I dag kommer kanskje bestepusen min, savner han. Han bor laaangt herfra... De bildene vi tok er liksom litt meningsløse men.. Vi hadde det i hverfall veldig morsomt. MEn det blir ikke no blogging i kveld desverre, og ikke så mye blogging i morra. Men skal prøve så godt jeg kan<3


nydelige lucie, haha fint rom<3


Her tenker man på kjærsten joda....Noen likte veldig godt og ta bilde av øye sitt, lucie.


Noen flere som skvatt??

Senere i dag kommer en sminkevideo, haha tenkte dere skanskje ville like det. Men vi blogges senere da.

Nuss Nuss:*<3

lørdags kooz

Hey, nå er jeg hos Sofie, vi har nettop spist pizza og muffins til desert, nammm. ATM ser jeg ut som en klovn, jeg lånte Sofie sitt pudder og nå er jeg sykt brun i ANSIKTET! Jeg føler at jeg ikke har så mye og blogge om akkurat nå men hvertfall så storkoser jeg meg med muffins :) 


Ser godt ut hva?? Selv om jeg er veggis fins det mye godt!


Grisa litt med pudder :D

Hva driver dere med på en sånnfin lørdag som dette??Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits