Before I dieDårlig blogger!

Sorry folkens!

I det siste har jeg vært en sykt dårlig blogger. Jeg har liksom ikke orket. Jeg føler at jeg ikke liker denne bloggen. Jeg savner den gammle bloggen noe sykt! Jeg angrer på at jeg bytta passord, hvorfor gjorde jeg det? Jeg har liksom ikke en anelse om hva jeg skal blogge om? Hvet dere kan dere gi meg tips? Jeg er på skolen og har vanlige dager hele tiden. Det er da ikke morsomt og blogge om. Har liksom ikke orket og ta noen bilder i det siste heller. Så jeg bruker de gammle bildene tror jeg. Så ikke tro at jeg har lang hår, jeg har kort men ork og ta bilder.

 

 

Hva har dere gjordt i dag da?

-OceaneMor'n

Hei, alle sammen<3

Nå er jeg på skolen. Jeg har gjordt ferdig en powerpoint om min bestevenn Cathrine. Etterpå skal jeg ned til byen og hente ørepluggene jeg har bestilt til I poden min. Siden det gammle paret ble ødelagt. Det er domt siden de Ørepluggene jeg har bestilt er hvite og de koster 299. Jeg tjente 500 kr på og sitte barevakt. Det er en veldig bra pris. Men nå koser jeg meg på skolen med Cathrine min<3 Love u forever and ever<3

 
Savner det lange håret mitt noe sinsykt. Også er det mange som syns jeg var pene med langt hår.
Skolen

Hei!

I dag hadde vi en vanlig dag, jeg orka ikke ta så mange bilder men. I fysisk aktivitet øvde jeg og Silje på en dans. VI hadde en slækk musikk time. Jeg har fortsatt ikke solgt særlig mange lodd. Det er en i klassen som sliter nå, som ligger tynt ann. Vis ikke han/hun passer seg nå får han/hun.  Men her er to bilder fra today.


Stygge me!

 

HVa har du gjordt i dag?

 

-OceaneNY mobil

Før hadde jeg en elendig mobil, og jeg sparer til  I phone men det kan ta litt tid. I går fikk jeg mobilen til Cathrine.  HUn er sykt snill som gir meg den gammle mobilen hennes. 


Det er den nye mobilen min.

 

 


Det er den gamle.

 

Hva syns dere?

 

-OceaneDagens bilder
Dagens bilder fra stranda.

 

Hva syns du?

-OceaneStranda

Hei søtnoser.

Kom nettop hjem fra stranda. Det er jo skikkelig varmt ute og strålende sol. Skulle egentlig bade, men jeg vassa bare fordi det er iskaldt i vannet. Har ikke gjord så mye i dag tatt masse bilder og sånt og vært på stranda da.

 

Deilig og sole seg.

 

Hva har du gjordt i dag da?

 

-Oceane

 NY blogg?

Hei, som noen av dere sikkert vet hadde jeg en annen blogg før som heter http://occi.blogg.no/. Jeg måtte lage ny blogg fordi det hvar problemer med passord og mail og sånt. Det var dumt, siden jeg har hatt mange andre blogger med den siste bloggen der ble jeg faktisk førnøyd med. Det kan hende jeg får ordnet den andre bloggen min. Slik at jeg kan fortsette der. Men da sier jeg i fra. Men jeg tror ikke det kommer til og skje. Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits