She's back!

Endelig er Tuva tilbake og blogger. Tuva hadde egentlig slutta og blogge, men hun måtte begynne igjen for hun ville ikke bli blakk, så hun fortsetter og blogge.Leserne henner likte ikke akkurat at hun skulle begynne og blogge bare for pengene sin skyld. Hun fikk mange stygge kommentarer på det, her er noen av de:

"Herregud, latterlig oppførsel.
Bruker hele bloggen for penger, du er hvertfall ærlig, da!
Du driter langt faen i leserne, men pengene? DE MÅ DU HA?
Stakkars. Slutt å blogg, orker ikke å se deg på den lista hver jævla gang jeg går inn på blogg.no."

 

Jeg syns ialfall at det er bra at hun er tilbake, uansett om det bare er for pengene sin skyld så er det bra at Tuva er tilbake. 
http://tuvaw.blogg.no/ vis dere ikke har lest bloggen hennes gjør det nå! Jeg skal love dere at det er verdt det!

 

Hva syns dere om bloggen hennes?

 Sune!

Mor'n!

I helga har vi passet verdens styggeste hund! Jeg vet ike helt hvilket type rase det er men. Hunden heter Sune. Det var skikelig plagsomt og passe den fordi han bjeffa hele tiden og ville hele tiden være oppe hos oss, men vi kunne ikke ha han oppe hos oss hele tiden siden vi har alerede en katt. Jaja, Sune ble henta nå for en halv time siden. Jeg vet ikke hva dere syns om den type hun, men jeg syns hvertfall ikke den var søt.

Hva syns dere?I'm back!

Sorry for dårlig blogging i det siste. Jeg har lixom ikke orket eller giddet og blogge i det siste. Jeg har egentlig ikke gjordt veldig mye, jeg har vært mye syk osv... Jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om enda men jeg finner noe om blogge om. Jeg har værdt mye på pc-en da selv om jeg ikke har blogget, jeg leser http://toppsladring.org/. Toppsladring er en blogg (ikke helt en blogg men) som er Norges største gossipblogg, den handler om alle kjente bloggere. Elsker den siden, anbefaler den pån det sterkeste. Jeg har vært på en lite jogge tur i dag da, tok noen bilder.


Helga

Jeg var med Sofie hjem på fredag, da gjorde vi ikke serlig mye egentlig vi satt mest på pc-en. Dette innlegget kan bli ganske langt men bare vent og se for det bli mye mer spennende.

På lørdag måtte jeg være litt med lillesøstra til Sofie siden hun var på håndball cup. Så jeg måtte være med Ingrid (lillesøstra til Sofie).

Sofie kom hjem fra cup-en i tre tiden.

Vi spiste pizza til middag og koste oss masse, så skulle foreldrene til Sofie på kino og vi var alene hjemme siden Ingrid natta hos en vennine.

Så jeg og Sofie måtte passe på lillebroren til hennes slitsomt. Men vi overlevde.

Når vi skulle legge oss holdt vi på og dø av latter krampe og masse sånne ting, kort sagt vi var helt gale. 

I dag har jeg vært ute med Marlene, Emma, Frida, Stine og Sofie. Det har vært veldig gøy vi hadde NSP og masse greier,  det var sykt pinlig med NSP fordi jeg tok nøtt og jeg måtte følge etter en gammel mann og si at han var kjekk og sånt, ikke gøy!! :) 

Jaja og det værst var at Sofie facerapet meg så jeg er sammen med dennis i klassen, drep meg!!! For ordna opp i det da.

Her er noen bilder fra helge:


Krølla høret mitt, ble litt rart siden jeg har så kort hør men..

 


Søtnosen klar til og legge seg.

 


Emma er flink vettu.                                                                                                               Fotograf: Frida Nilsen

 

 
Jeg med en vellykket salto!                                                                                              Fotograf: Frida Nilsen


Kreppet håret mitt i dag.                                                                                               Fotograf: Frida Nilsen


Søte meg klar til og sove.

 


hva syns du om bildene?Angrer...

Jeg trodde det ville være fint med litt forandring, men nå angrer jeg. Det er så kjedelig og ha kort hår, man kan ikke ha noen forselige frysyrer. Jeg kan jo kjøpe Extension men det blir alt for falskt på meg som har så kort hår. Nå ma jeg spare til lang hår, og det kan ta opp til 4 år og få langt hår igjen :(    Ja da er det bare og begynne og spare igjen.

 

 

Syns du lang eller kort hår?

-Oceane<3Syk :( :(

Jeg har vært syk i to dager nå. Ekke så mye da men det er skikkelig plagsomt siden jeg er så tett i nesa at jeg ikke får sove om natta, og jeg har migrene og sånt. Det er så kjedelig siden det er ikke en dritt å gjøre når man er syk, utenom og sitte på pc-en, men....

 


// gammelt bilde//

 

Hva har dere gjort i dag?

-Oceane<311 ting....

 1. 11 ting jenter elsker:

  ♥ gutter som starter chatten.
  ♥ gutter som skriver lange meldinger om hvor glade de er i deg.
  ♥ gutter som klemmer deg bakfra.
  ♥ gutter som ser på deg som om du skulle være den eneste jenta han ser.
  ♥ gutter som ringer deg bare for å høre stemmen din.
  ♥ gutter som ikke bare skriver ok, men heller gir et litt lengere svar tilbake.
  ♥ gutter som tørr å vise følelser for ...deg foran andre.
  ♥ gutter som gir/ låner deg hettegenseren sin.
  ♥ gutter som kysser deg bare for å få deg til å holde kjeft.
  ♥ gutter som alltid tar hånda di.
  ♥ gutter som elsker deg for den du er!Nudelige

Jeg gikk ut på hverandaen og der ligger to katter (nabokattene) sammen i en stol. De er bare så søte sammen.2 brødre<3 

 

Søte ikke sant?

-Oceane<3Gammle bilder

Bladde litt gjennom albumene mine å fant mange gamle bilder som bringer gammle og fine minner, savner den tiden da.

 


På fagerli leirskole. Snart et år siden. Best friends forever<3 Savner deg skikelig mye jenta mi<3 Kommer aldri til å glemme deg, du kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt. Man kan ikke ønske seg en bedre venn en deg. Savner alle minnene våres<3 Du betyr fortsatt alt for meg. Love you<3


I vinter.

 

 

I

I høst.


Nå.

 

Hva syns du om bildene?

 

-Oceane<3Fine?

Når jeg natta hos Cc fiksa hun neglene min. Likte du de sånn eller uten neglak?

 

-Oceane<3Is er namm!

Jeg var hos Catrhine forige helg, vi var veldig dumme men. Vi kjøpte en liter is vær. Når jeg hvar ferdig med isen holdt jeg på å kaste opp, helt seriøst!


Cathrine tok Brownies is.

 

Bildet av meg fikk jeg ikke lasta opp men.

 

-Oceane<3Ny snowboard jakke å bokse

Hey, lengesiden sist jeg blogge.

I går var jeg i byen å Å kjøpte nye snowoard klær. 


valcom// Urban // 1800 kr //

 


Valcom // 1800 kr // Urban //

 

Bloggast

-Oceane<3


Brus

Hei, i dag var vi og så på brus teateret på Ranvik. Det var sykt morsomt, holdt på å le meg i hjel noen ganger. Jeg har vært på Ranvik en gang, det var når jeg gikk på seiling. Og det er sykt lenge siden. Så det var gøt å se Ranvik ungdomskole. Jeg tok mange bilder meg kameraet mitt suger så sykt så over halvparten av bildene ble ødelagte.


Hva har dere gjordt i dag?

-Oceane<3Stranda

Tok meg en liten tur ut i dag. Jeg og mamma stakk ned på stranda og var der litt. Da ble det noen bilder. Det var sykt kalt uten. Brrr! Gleder meg til jeg kan bade, fordi det er utrolig mange stupebrett der.

 
 

Hva har du gjordt i dag da?

 

-Oceane<3

 

 Bøkene..

Denne boka leser jeg nå. Det er ikke akkurat den type bok jeg liker og lese. Men vi har bok uker på skolen så derfor leser jeg den nå.

Andre sommere glir i hverandre. Ikke denne. Jeg er nitten år. Men ikke gravid lengre. Ikke redd heller. Og jeg angrer ikke på det jeg bestemte meg for, selv om jeg aldri kommer til å glemme det. Gro er en av mange tenåringer som opplever noen vonde uker, fulle av spenning, tvil og fortvilse. Kristen, vennen, har det like vanskelig. Hver dag opplever unge mennesker det samme som disse to. Denne åpne, nærgående romanen gir ingen svar, bare tanker. << Videre lille kvinne >>, sier den gammle legen imidlertid...  En bok som angår og vil bety noe for både tenåringer og voksne. En sår, men varm bok å snakke sammen om.

 

 

Denne boka. Har jeg lest om og om igjen siden jeg gikk i femte klasse. Jeg elsker denne boka.

Sofia springer gjennom natten. Hun vet at det finnes noe farlig i jorden. Bevæpnede soldater som ingen kan se. Nedgravet i jorden, usynlige. Som venter og venter på at en fot skal trampe på dem. Dette er en sann historie om Sofia, 12 år fra Mosambik. Hun ble lemlestet etter å ha tråkket på en landmine. Henning Mankell bor selv i Mosambik og har truffet henne.

 

Denne boka er fortsetelsen på ildens hemmelighet. Jeg elsker også denne boka, begge bøkene er basert på en sann historie. Som er veldig rørende.


Den vakre 17-åringen Rosa er uerfaren, men nysgjerrig på livet. Særlig er det spennende med alle guttene hun treffer i de mørke afrikanske nettene, men faren er større enn hun aner...  Nok en gang rammes familien til Sofia av en stor sorg. Mankell skildrer deres historie med respekt og kjærlighet, og gir det fattige Afrika en tydelig og varm stemme.

 

Hvem høres mest spennende ut?

 

-Oceane<3Dagens out-fit

Det her var dagens out-fit fra bursdagen til Ingvill.Smykke - Frankrike // Shorts - Bik-Bok // Thigst - Gina trocot //

 

Bloggast Oceane<3Bursdag til Ingvill (fille søster)

I dag var jeg i bursdag til Ingvill. Grunnen til at jeg Kaller henne søster / fillesøster er at hun betyr veldig mye for meg og vi har vært venner siden hun var 3 år. Jeg bor, kort sakt hos henne, siden jeg er så ofte der. I dag feiret Ingvill bursdagen sin på kinoen. Hun ble 10 år. Hun blir egentlig 10 år 6 mars men vi feiret den i dag. Det var gøy med kino bursdag. Vi så katten med Støvlene. Den filmen var morsom, kanskje litt barnslig, men morsom. Som vanlig glemte jeg og ta bilder. Så jeg bruker et gammelt bilde av henne. Det var Ingvill jeg herma etter på sveisen, siden hun klipte seg først så ville jeg klippe meg sånn også.


Litt trøtt kanskje?  Det er go jenta mi det<3

 

Hva har dere gjordt i dag da?

 

-OceaneI pod propper


Så lett data // 299 kr //    I pod /  I phoneNatta hos CC

Hei<3

I går natta jeg hos Cathrine ( Cc ) . det var gøy. Vi satt for det meste på pc-en som vanlig. Det jeg har merka er at jeg sover over hos henne vær helg. Måtte dra tidlig til morgen i dag. Fordi jeg skulle i bursdagen til Ingvill (lille søster). Kommer senere.


Løøøøøve you<3

Bloggast<3

-OceaneHallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits