Too morrow

Je har vært bad girl og det får konsekvenser. Så jeg får ikke lov til og bloge i morra :(  Buhu, da blir jeg dårlig blogger. Men jeg får bare gjøre mitt beste. Men det kan hende at jeg får Ipod blogga litt da. Men nå må jeg stikker eller klikker mamma!<3 love a peepsGå inn på denne bloggen vis du vil ha en fin blogg!

Wow, jeg kom inn på en helt random blogg. På siden der ser jeg det står HTML & CSS koder. Gå inn på den og du kan få fallende snø, du kan få runde hjøre og klokke og masse fint annet. Jeg holder på og endre litt på bloggen nå. Denne bloggen kan hjelpe deg sånn seriøst og bli bedre. Wow, det her er ikke kødd, og jeg kjenner ikke hun som eier den. Det er virkelig verdt sin tid og bruke¨. Gå inn på bloggen nå:; http://meeretea.blogg.no/ 50% på hele Bik Bok i dag!

Hello søte små dåvendyr<3

Ville bare tipse dere om at det er 50% salg på Bik Bok I DAG! Løp og kjøp, det skal jeg ialfall. En super mulighet til og shoppe litt fine klær. Bik Bok har jo så utrolig mye fint.  Jeg anbefal dere og ta turen dit i dag. For det er ikke ofte de har 50% salg i hele buttikken. Husk! Det gjelder bare i dag.

 Verdt pengene

// Reklame i samarbeid med Sunsilk // 

Jeg har sett den Sunsilk reklamen tusen ganger på tv. Som regel tror jeg ikke på alt de sier på tv. I denne reklamen sier de at håret ditt blir sterkt  og langt av Shampoen. Jeg har ike akkurat merket så mye forskjell. Men...  Det jeg har merka er at håret mitt blirr forferdelig mykt. Jeg som er helt bessat på og ha rett hår, og må rette det hver dag, trenger ikke det lenger. Dagen etter at jeg har vaska håret både med Shampo og Balsam er det helt rett og fint. Det er nesten rettere enn når jeg retter det med tang. Det er nokså dyrt men helt klart verdt pengene. Ambefales på det sterkeste.


39 kr perr stykk Want's from Bubbleroom

 

bade??

Hello søte små<3

Nå har jeg tenkt til og tvinge meg selv til og bade ( i sjøen ). Eller jeg har satt meg ett mål at jeg skal bade før 1.mai. Og 1.mai er jo bare om 2 dager så da er det på tide. Jeg har tenkt til og legge ut bevis/ video på at jeg har badet. Jeg vet ikke helt hvor mange grader det er i vannet siden det er 15 grader i lufta. Men.. Hva tror dere?? Foresten så merka jeg noen prikker på hver skulder. Jeg aner ikke hva det er. Og det er ikke som kviser eller rødehunder  for det har jeg hatt. Det er litt rart at det bare er på skulderne. Men i går når jeg oppdaga det, da trodde jeg at jeg hadde ligget på ett eller annet og at det ble sånn merke etter det. Men jeg våkna til morran i dag og da hadde jeg like mye prikker på skulderne. Hvet dere hva det er? 


Det er rart, for det er bare på sidenene av skulderne.?


God morgen

Noen trøtte fjes her??
Strålende sol og varme i lufta. Jeg hat nettop stått opp. Har ikke noen spesielle planer for dagen. Men jeg skal på general prøve på dansinga, hvorfor må jeg bo såå langt vekk fra byen da? What ever.  Jeg fikk nye joggesko i går, kommer bilde senere. Blogges da dere :)

//Gammelt bilde//blogglyst

Nå fikk jeg helt plutselig veldig lyst til og blogge! Det er nok bare fordi Sofie har speilrefleks, så da er det sykt gøy og ta bilder. Jeg fårbare vente til jeg har råd til og kjøpe ett. Nå skal ere få se bilde av  Norge's styggeste øyne.


PS: Jeg har ikke tørt og vokse duna ( den lille barten min) :'(Dere MÅ hjelpe meg! Viktig!!

Kan dere hjelpe meg med noe? Jeg lurer på et viktig spørsmål? Vis jeg skal ha må gjøre video for eksempel: Og jeg må ta bilde med randome folk. Må jeg spørre dem etter og ha tatt bilde om jeg kan legge det ut på bloggen min?? Og foreksempel vis jeg har må gjøre video og jeg filmer også er det en mann i bakrund som går forbi, må jeg ta vekk det eller spørre han om jeg kan legge det ut på bloggen

lørdags kooz

Hey, nå er jeg hos Sofie, vi har nettop spist pizza og muffins til desert, nammm. ATM ser jeg ut som en klovn, jeg lånte Sofie sitt pudder og nå er jeg sykt brun i ANSIKTET! Jeg føler at jeg ikke har så mye og blogge om akkurat nå men hvertfall så storkoser jeg meg med muffins :) 


Ser godt ut hva?? Selv om jeg er veggis fins det mye godt!


Grisa litt med pudder :D

Hva driver dere med på en sånnfin lørdag som dette??Dennis!!!

Nei!! Dennis er borte! Som dere kanskje vet gikk Dennis ut av Paradise Hotel i går. Jeg overnatta hos Cathrine og da lå hele gjengen og gråt. Det kommer ikke til og bli noe Paradise uten Dennis. Null dennis, null show, null paradise.. Stakkars Kristin da! Det må ha vært helt forferdelig for Kristin at Dennis måtte dra. Men det er fortsatt ett lite håp igjen, Dennis kan nemmlig komme tilbake! Sånn som da Camilla kom tilbake fordi alle satt og deppa. For de kan jo ikke ha paradise vis alle sitter og depper da blir det jo ikke noe bra og se på. Så vis alle sitter og depper nå så kommer sannsyneligvis Dennis inn igjen. Får bare krysse fingra. 


Se så kjekk da<3<3good day

Hello, nå er jeg hos Cathrine og hun skal egentlig rydde rommet men så flink er hun ikke. Noen ganger blir jeg litt lei  når hun har karramell på tennene og smiler og prøver og få meg til og le, men det er skikkelig morsomt da hun får meg alltid til og le når jeg er sur eller lei meg eller no... 

Noen ganger dør jeg av oss to :)

 


jeg ser ut som skrik jo.. 


 

 I'm gonna be rich bitches !

Nå ble jeg glad, jeg har nettop fått høre at http://www.blogvertiser.com/no har godkjent bloggen min! Woho, nå må jeg bare blogge fult på'n i et helt år så får jeg 800 000 kr ved og skrive noen inlegg om reklame som anbefales. Dette blir gøy! Tenk da bare 200 000 fra og ha 1 million. Men det som kan bli en utfordring er og blogge hele tiden uten og ha bloggpauser i ett helt år. Men vi får se, det er som er dumt er at vis jeg ikke reklamerer for de og blogger hele tiden i et år da får jeg ingen ting :O Jaja, vi får bare krysse fingrene får det beste.

 


//gammelt bilde//Vil du bli rik på og blogge??

Alle vil tjene perner på og blogge! Sant?? Tenkt deg og tjene penger på noe du liker og gjøre da!? Jeg var innom en nettside der man kan få penger rett inn på kontoen om man skriver et inlegg om dem. Denne nettsiden har blitt funnet opp i Sverige siden 2007, men lanserer sine tjenester i Norge også. I svenske penger så får bloggere 800 000 i lønn til bloggere i løpet av disse årene. Du kan også registrere deg her om du vil bli rik: http://blogvertiser.com . 

Mange norske bloggere har registrert seg her for og bli rik på bloggen sin. Selvfølgelig er det veldig opptur :-) Det du trenger å gjøre er å registrere deg, vente til du får en e-mail om et oppdrag du får for og tjene disse pengene. Det kan hende du får en e-mail om at de ikke vil bruke din blogg. Men for og få de til og bruke din blogg må du vise dem at du har en interesang og bra blogg, som folk vil lese. Så klikk på linker over, vis du vil bli rik! 


bad girl!

I dag har jeg ikke vært på skolen, jeg skulka woho! Neida, jeg skulka ikke jeg bare forsov meg veldig lenge! Det skjer når jeg får lov av mamma til og se på Paradise Hotle før jeg legger meg. Når dere leser dette tenker dere at man må jo gå på skolen selv om man forsover seg litt. Men jeg bor såpass langt unna at hadde jeg dratt på skolen hadde jeg bare rukket og være der et kvarter. Og da er det ikke særlig mye vits og ta den lange veien til skolen bare for et kvarter, så da ble jeg hjemme isteden for. Deilig og få sovet litt ut, men siden jeg var hjemme sa mamma at jeg måtte hjelpe til med ditt og datt. Ryddet litt i klærne mine og fant fram mye skrot, men sp fant jeg den nydelige julekjolen min fra i fjord, som er for liten i år da.

Hva syns du om kjolen min?? travel!

Hei!

Skulle bare stikke innom for og holde dere oppdatert<3 I dag har jeg desverre ikke fått blogget no, travel dag med mye lekser og nå skal jeg på dansing. Var i byen med Cathrine snuppha, og hjalp henne med og finne noen sko. Ohh, jeg så bare verdens kuleste sko i dag! Det er Jeffrey Campbell !!<3


De er sånn seriøst til og døøø for!<3Dagens lille oppdatering

Hello søte folk på mars! <3

Regn, regn og regn! Kan det ikke slutte og regne da??  Nå skal jeg tvinge meg ut på en liten jogge tur i regnet! Jeg ble sykt fornøyd med det nye trenings tøyet jeg kjøpte i går. Jeg har liksom tenkt og jogge litt sånn regelmessig Og passe på kostholdet litt. Men jeg tror ikke at jeg kommer til og holde på med det lenge for på lørdag sitter vel jeg og gommler i meg potetgull. 

 

Sap i dag da folkens?Spørsmål

Hello<3

Jeg har fått et spørsmål av noen, om jeg kunne svare på de spørsmålene i et inlegg! Og det kan jeg vettu.

Gleder du deg til og begynne på ungdomsskolen? Ja, det blir jo på en måte en annen forandring, så jeg gleder meg jo til og begynne på ungdomsskolen.

Hva syns du om åttende de som begynner i niende når dere starter?? Jeg har jo forsåvit ikke noe i mot dem, men jeg er er bare venner med noen av dem, de andre kjenner jeg ikke så veldig godt.

 


Foresten fikk ny parfyme i går.
Bad days

Ikke akkurat de mest spennende dagene jeg har hatt, og da er det ikke akkurat så utrolig mye og blogge om. De 2 siste ukene har jeg bruk forferdelig mye penger og kjøpte sååå mye nytt. Jeg har bare ikke orket og ta bilder av det og blogge så utrolig mye. Det er utrolig rart at det er bare ca. 7 stykker daglig inne på bloggen min, og alikavel holder jeg meg på 40'ende plass ogsånt. Jeg sluttet oprimnnelig fordi ingen leste bloggen min. kanskje det er fordi jeg har så sykt ofte bloggpauser? Men jeg har bestemt meg for at jeg må begynne og blogge, selv om jeg ikke hat blogglyst. For ellers så mister jeg sykt mange lesere. Nå orker jeg ikke ta bilde av alt jeg har kjøpt de siste 2 ukene, men jeg har fått kjøpt trenings tøy nå endelig! Jeg bare lurte på en ting? Burde jeg ha videoblogger noen ganger?

 

 Hip Hip Hora

Hip hip hora er en film med 11 år's grense. På torsdag på skolen hadde vi brent ned noe stillelys greier, så da skulle vi se en film så da sa læreren at vi skulle se den samme filmen som a og b klassen. Først når jeg hadde hørt litt om filmen tenkte jeg æsjjj, for en film+ at den er på Svensk jeg som hater filmer på Svensk. Men filmen er faktisk utrolig bra. Jeg holdte på og le meg i hjel i nesten hele filmen. Den er virkelig verdt og se. Det starter med at hun drikker seg full på fest, og gjørr litt ting ( kjønner). Så kommer de populære guttene i klassen hennes og tar bilde av henne imens hun ligger på gulvet helt full. Bildene viser seg og bli veldig populære på skolen. Og hun blir defor kalt hore. Når hun fyller 13 år, sier de hip hip hora, isteden for hip hip hurra. Det ender med at hun prøver og ta selvmord. Men alt går bra. Denne filmen anbefaler på det sterkeste!


Har du sett filmen?


 kino

Hello!<3

Nå skal jeg bli henta av Cathrine også skal vi på kino og se Titanic i 3D, blir sikkert gøy vettu. Filmen slutter såpass sent( kl.00.00 ) at jeg skal natte hos Cathrine. For meg er det ikke uvanlig og overnatte hos veninner i hverdager<3 Jeg har en liten dårlig nyhet til dere, dere vet sikkert at jeg skulle lage må gjøre video og legge det ut på youtube. Men jeg har litt av en uke nå, så jeg tror ikke at jeg og Cathrine kommer til og rekke og gjøre ferdig "Må gjøre videoen". + At Cathrine er så utrolig pyse, og hun tørr ikke gjøre noen værdens ting. Så det kan ta litt tid før jeg for lurt henne med på det. Men jeg lover at jeg skal legge ut videoen senere. Nå må jeg gjøre meg klar, glad i dere!<3


Noen trenger og lære seg og smile litt mer!!!<3

Skal dere noe i dag??


 shopping

Var en liten tur i byen i dag, kjøpte meg noen nye klær.

 


Genser// gina tricot // 299,-

 


shorts // only // 239,-

 

Også en jeans fra H&M, mamma hadde alt slengt den til vask så fikk ikke tat bilde, den er lyseblå og koster 199,-

 


Armbånd & Øredobb / 20 kr armbånd // 15 kr øredobber // glitter

 

Sånn jenny nå får du kanskje Shoppa litt<3

  Må gjøre video!

Hei små søte!

Nå er jeg hos Cathrine og vil vil ha en må gjøre video. Det er bare og komme med de rareste ting, vi kommer til og gjøre alt deres sier ( untatt ting som er ulovlig og ting vi ikke kan) . Så kom det de rareseste ting. Antagelig vi er det jeg som kommer til og gjøre de fleste tingene, men Cathrine skal nok få gjøre noen ting hun også. Jeg kommer til og legge ut videoen om 1 uke. Da skal jeg og Cathrine ha gjordt alle tingene dere har sendt inn. Så komm med masse crazy ting til oss. Header og ny blogg

Hei søte små! 

Jeg har bestemt meg for at jeg vil ha en ny blogg. Hvorfor? Det er egentlig mange grunner, jeg nevner noen  Eks. da skal jeg ha ett bloggnavn som har en mening, jeg skal bli en bra blogger, og jeg får nytt design og ny header så derfor vil jeg ha ny. Jeg har nettop kommet inn nå fra og ha vært ute og tatt noen bilder. Malin er så snill og lage headeren og designet til meg. Jeg tok veldig mange bilder nå men jeg legger ut noen så får dere si meg hvilket to bilder som er best.

 


Jeg har spurt malin om hun kan klippe ut meg og finne en annen bakrunf og lime meg inn der. Håper det går :)

 
Det bildet der tror jeg ikke blir aktuelt for det ble ikke fint.

Likte dere bildene? Hvilket to bilder burde jeg bruke på den nye headeren min?

 

 

 Ukesoppdatering - Uke 14

Ukas opptur:

Det er nok at jeg har fått nytt design og ny header. Der er jo noe som ikke er så bra med det siden jeg ikke er flink med htm koder osv. Men jeg ble veldig fornøy med designet, det er gratis design fra http://rrhdesign.blogg.no/, hun lager fantastisk design.

Ukas nedtur:

At jeg fikk værdens minste påske egg. Det er jo egentlig ikke bra for meg med godteri siden jeg prøver og holde formen men jeg fikk et sånt lite påske egg fra nille. Som kostet 1 kr.  Det var egentlig ikke så ille men det har ikke kjedd noe værre så...

Ukas bilde:


Hadde ikke no bilde av noe annet en de jeg hadde brukt. Brunfargen har godt vekk nå alerede.

 

Ukas beste innkjøp: 


Toppen jeg har på meg. Fra Bik Bok, den koster 49,- 
I pod blogging

Hei dere<3
Sap med blogsoft for tida? Det er ett eller annet greier med blogsoft nå i det siste. Jeg får ikke lastet opp bilder og det går ikke og publisere inlegg+ at bloggsoft klikker helt. Jaja, tenkte jeg for første gang at jeg måtte prøve ut og blogge via I poden min. Jeg tror ikke det kommer til og bli no greie. Men jeg må jo blogge litt så når jeg ikke får muligheten til og blogge på pc-en må jeg nok blogge på I poden. Får å holde dere innformert. Jeg har ikke så mye og si egentlig, så nå stikker jeg. Jeg skal spille litt Tempel Run på I poden. Bloggast søtinger<3Koooz

Hei små søtinger!

Nå er snart påskeferien over. Wow, påsken har gått så fort at jeg har nesten helt glemt og blogge. Jeg har som vanlig vært mye i byen og med venner. Påsken ga oss ikke så mye fint vær her i Sandefjord. I dag er det strålende sol, men de andre dagene har det vært ganske grått og det har til og med snødd! Her nede, snø det er jo helt vanvittig! Ingen hadde tenkt seg at det kunne komme snø nå! Det har jo nesten ikke vært noe snø i vinter her heller. Jaja, vi ovelever det var jo bare litt snø som kom. Jeg har overnatta hos Sofie. Det er første gang i mitt liv jeg har trent hos en vennine. Vi tok oss en tur i skogen og jogga litt. Det tok oss en drøy time. Vi var også utrolig mye på pc-en. Sofie var en knupp og lagde header til meg også fant hun ett nytt desing. Sofie hadde nemlig kjøpt seg selvbruning, og den lånte jeg hjemme hos henne. Jeg tok den på om kvelden. Og det gikk IKKE bra!!! Jeg våkna opp og så ut som en gullerot i ansiktet og hennene mine var jo nesten helt svarte! + selv om jeg smørte selvbruningen veldig nøye ut så ble det flekker, så nå har jeg masse flekker på armene. Heldigvis så varer den ikke mere enn ett par dager. Den selvbruningen anbefales ikke, av meg ialfall. Bloggast<3


Brunfargen kommer litt til syne ialfall :)

 


Trening gjør susen<3

 


Super gald i deg jm<3

 


Det er hendene mine når jeg våknet, men de var mye mye mørkere

 


Jeg kan se litt resultater på selvbruningen da.

 


Jeg må fortsatt sole meg litt

 


Geek'ene<3Byen

Hey folkens!

Jeg hadde ikke en dritt og gjøre så jeg tok meg en tur til byen i dag, helst alene  LONER!  Jeg hadde litt penger, så jeg tenkte at jeg kunne kjøpe meg noe nytt. Selv om jeg var  byen og shoppa i går så. Jeg kjøpte meg en ny topp/ bh, sånn som lingner litt på den margrete har. Jeg syns kanskje det er litt dumt og legge ut et bilde av meg i  bh /topp, men Sofie sa at det var greit, at det ikke var teit så her kommer to små bilder. Jeg kommer nok til og få noen kommentarer på det men men jeg overlever. Blogges<3

 


Den er kulere  i virkeligheten.

 I'm back!

Oceane is back bitcheeeeeees.

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, jeg har lixom gitt opp og blogge. Men jeg prøver og fortsette. Jeg har overnatta hos cathrine hele påsken. I dag var jeg en tur i byen, måtte masse rare folk. Jeg gjorde ett lite kjøp i dag også seff. Jeg kjøpte ny topp og ny bh. Ingen kan få meg til og slutte og blogge uansett hva folk sier eller gjør mot  meg og bloggen. Jeg har bare noen blogg pauser, men jeg skal slutte med det. Jeg skal stå på hele tiden.


Grrr, jeg ser litt sur ut :)


Me! Ohh dumme hår!Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits