Bilder(nice)


Fint bibiliotek hva??


Toget<3 elsker to etajes tog, sett deg hvor du vil!<3


lyst til og gå inn?

 


ikke gå der!! du kan få bot, for det er nemmlig ulovlig og gå på plenen!<3 LOOL!

 

Syns om bildene?<3Ukas oppdatering

Ja som der sikker vet, er jeg på ferie!! D-I-G-G-! På stranda hver eneste dag osv.. Men jeg orker ikke blogge så mye, jeg tar meg mer tid til ferie og storkoos<3 Men det hakke sjedd no siden sist. Bare stranda hver eneste dag så.. Så kjøpte jeg litt klær da.Også har jeg kjøpt 6 par dyre sko på 3 dager ny rekord...<3 hehe elsker de!!! <3


Fine hva?? pluss veska da som var bare sååå søt at den måtte kjøpes..

 


Hva syns du om skoa/klærna?<3

 Dag 1 (Ferie)

Hei fine folk.

Sorry for at jeg ikke fikk blogget i går fordi jeg kom hjem kl.01.00  og den turen hjem var helt forferdelig. Jeg tror aldri jeg har vært så redd i hele mitt liv! Skal jeg fortelle dere?: Jeg og mamma hadde vært og spist på resturang også skulle vi ta bussen hjem, først så sitter vi på busstoppet med en mann som var full og stinka dritt. Og det likte jeg ikke. Så går han, så kommer en til man som er full og han begynner og klå på mamma ogsånt så vi går til neste busstopp. Der klarer vi oss fint, så går vi på bussen som er stappa full av folk men vi får en sitteplass. Så plutselig bråbremser bussen slik at alle faller.

Han stoppa fordi det var noen nord-.afrikanere som krangla og de hadde dytta en jente ut i veien! Jeg ble livredd fordi han ene gikk på bussen også begynte de og slå hverandre ned! Men så kjørte bare busssjoføren agåre med døra open og de løp etter for og ta han som hadde gått på bussen! Ikke gøy kveld.

Dagen ver jo herlig da:))) Jeg bade skikelig mye og det er liksom 25 grader i vanner, herlig og dere aner ikke hvor mange motebutikker og sko ( å klær) der! Jeg fikk lyst til og sjele alle butikkene nesten. Men nå skal jeg la dere være, jeg tok veldig mange bilder men..

 
trikken<33333


folk som danser på gata:))

se nøye på lampa! Fugler IKKE sett dere der!


det der er mitt paradise!


orginalt!

hva syns du om bildene?Sitter på flyet

Hei dere<333 da sitter jeg på flyet til Nice,Frankrike. Det blir gøy med litt fri vettu<3 akkurat nå er det strålende sol og varmt, men i morgen nøye det lyn, torden og 18 millimeter nedbør:(( ohh, det er deilig og ha en hel rad med seter for seg selv. I'm always lucky! Men får ikke tatt bilde med Ipoden for den er litt ødelagdt! Så jeg blogger litt mer når jeg kommet fram og har pc<3 blogger da:))


InspirasionVinn tur til Barcelona

ESCADA gir deg og en venn den ultimate sommeropplevelse med Rockin' Rio salsatimer, Island Kiss cocktail kurs og Sexy Grafitti storbyopplevelser i fantastiske Barcelona.Slik deltar du:
Gå til ditt nærmeste parfymeri som selger ESCADA sommerdufter og få kort med QR kode til avstemningssiden. Stem på din favoritt duft blant årets sommerdufter fra ESCADA og fortell kort hvorfor akkurat denne er din favoritt. Din stemme blir automatisk med i konkurransen.

Nærmeste forhandler finner du her

Les mer om konkurransen her

Deltagere må være over 18 år for å vinne. Reisen er fastsatt til begynnelsen av september. Endring på fastsatt dato er ikke mulig.
Vinneren trekkes tilfeldig ut og annonseres i begynnelsen av juni 2012.
Vilkår og bestemmelser finner du herSommerfeeling

Is koos og shorts i dag er herlig. Ordentlig sommer, fikk skikelig lyst til og bade men jeg er syk så gåkke i dag nei♥  Det er skikkelig deilig ute liksom 30 grader i sola! Omg,  jeg så på vær meldinga. Også hadde jeg jo tenkt til og bli skikkelig brun i Nice, men så ser jeg at de har meldt rein hele uka når jeg er der:( I mens det skal være 24- 26 grader og sol her! Jaja da er nesten hele ferien min ødelagdt vis det blir sånt vær der, får vente og se da♥ Tok en tur ned på brygga for og kjekke båten♥

Ylva 4 år proff fotograf:P

Syns om bildene?

Bursdag, bryllup osv..

Hei fine folk<3

Det e en liten stund siden jeg har blogget siden jeg ikke har hatt tilgang til pc. Som dere kanskje vet har jeg blitt tennåring!!  Stor jente. Fått masse flotte gaver. Også har jeg vært i bryllup i Oslo denne helga. Gøy og tilbringe helga med Frida, stikk innom bloggen hennes: http://fridaholte.blogg.no/   Det var reinvær da også, så jeg endte opp syk. Så nå er occy syk:(( Også skal jeg på ferie i morgen, til nice da. Utrolig varmt der. Det er jp helt herlig her da. Også har jeg fått nytt rom, helt lilla. Det var en liten  oppdatering, legger ut noen bilder.


Hva har dere gjordt nå for tiden?

Blogges da<317.mai

hei hei<3

Det har vært lite blogging på meg i det siste, for livet mitt er ikke så spennende. Men i dag er det 17.mai. Gratulerer med dagen dere<3 Håper dere koser dere masse<3 Jeg har ialfall kost meg masse, selv om det regna helt vilt. Tok bilder av de søteste snuppene mine da. Så jeg legger ut noen bilder. PS: titt gjerne innom bloggene til noen av jentene. Cornelia sin: http://cornelitt.blogg.no/   Sofie sin: http://soaamo.blogg.no/       Kristine sin: http://kkb123.blogg.no/     Catrine sin: http://catrinescrazylife.blogg.no/.    
tnåå, søte vi er da<3


Cornelia<3<3

 


Cathrine<3

 


Hanna på sitt beste<3

 


Sofie<3

 


Ingrid<3

 


Tiril<3<3

 


haha:Pmitt beste<3<3

 

Blogges da<3Dagen i dag

Hei dere<3

Sorry for at jeg ikke har fått blogga så veldig mye. Det er bare det at jeg har jo flytta nå ( til en vennine, kall det søstra mi) og da føler jeg meg ikke hjemme nok til og ta så mye bilder og blogge så forferdelig mye siden pc-en ikke er min. Jeg har ialfall hatt det gøy de siste dagene. Bada i stamp osv...  Nå skal jeg ned på treninga og levere noe dansetøy som de skal teipe noe bånd på.Dagens out-fit, har ikke fått pakka opp det andre så fant ikke noe bedre enn det der.


Thigst// Gina tricot // 149 kr

 


Fine sokker hva?<3

Husk: Siste frist til og sende inn spørsmål <3

 

 


 Dagens trøtte porsjon!

Hello dere!!!!!!! <3 <3

Nå er jeg litt glad da, for jeg er på 4.plass og for meg er det veldig høyt oppe! Men jeg angrer jo på det inlegge jeg skrev i går. Og stakkars Marcus gutten min da<3 Han fortjener ikke det da. Jeg ble bare skikkelig forvirra av det alle sa noen sa han var en grei fyr andre sa han var teit og player osv... Men jeg hadde jo tenkt til go gi han en sjanse da, siden vi skali byen sammen på mandag. Noen som vil være med?? I dag blir det mye stress, mamma flyr rundt som en galing i mens jeg sitter her og blogger. Jeg får desverre ikke tatt noen bilder fordi jeg har pakka ned kamera så. Hvis noen av dere ikke har skjønt at jeg kommer til og være i Norge til sommerferien. Legger inn et gammelt bilde da. blogges dere <3


Fant ikke no bedre bilde :P

Nice, Frankrike :(

Hei søte lesere<3

Jeg er utrolig lei meg for at jeg ikke fikk blogga mer i går. Nettet vårt klikker helt så jeg kom meg ikke inn på internett. Så da kunne jeg ikke få blogga ferdig. Jeg lovte dere at jeg skulle si hvor jeg skulle flytte, det kjønner dere kanskje på overskriften? Ja, jeg har visst det lenge at vi skulle flytte men jeg orka bare ikke si det til dere. Jeg vil jo selvfølgelig bli her i Norge, men mamma bestemmer. Men det er jo utrolig mange fine ting i Nice da. Både tivoli ( nesten gratis)  hele året og ikke snø om vinteren og utrolig mange fine shoppesteder. Mest sannsynelig så blir jeg der bare ett år. Kall det en lang ferie. Så jeg blir ikke forever. Også tvinger jeg mamma til og komme tilbake senest om 1 år fordi jeg vil bli russ og feste og ha det morro. Men jeg viser dere noen bilder jeg, så kanskje dere syns det er fint der? 

Fint ikke sant? Hva syns dere, var det fint der?
Helg, koos og flytting! Og sår!

Hei dere.

Nå er det jo helg igjen da. Deilig følse og ha fri. Men.... Jeg skal flytte!!!! Og det er såå rotete her at jeg ikke finner en dritt! Jeg finner ikke klærna mine engang. Ikke gøy med så mye mas og kaos. Men det er jo helg og jeg skal kose meg i byen og hjemme. Chill'en i sofaen. Det blir gøy da<3 Kommer ett inlegg om flyttinga ( hvor og når jeg skal flytte). Nå er jeg lei meg ( neida haha) en dumming i klassen klorte meg på haka og lugga meg! Og nå har jeg stort klore merke på haka og det SYNS!!! Din dust A***** !!!!! Sorry dere fikk ikke bilde siden jeg ikke finner kamera :(  Blogges da<3333

 Haha så sant!

Jeg så denne på Facbook, og det er akkurat sånn det er. Hvis ikke man går på samme skole eller er gode venner på ekte åsånt så er det der skikkelig sant<3 


Sletta alle app'ene

I går fant jeg ut at jeg har kommet borti noe sånt, slette greier eller oppdaterings greier som ikke hadde blitt ferdig. Og da måtte jeg velge melom og miste allle app'ene på ipoden eller at den var låst forever. Og da valgte jeg selvfølgelig og miste alle app'ene. For jeg vet at Sofie er en sykt snill engel som sikker kan hjelpe meg. Men det betyr at det er ikke sikkert jeg får svart på alle kommentarer så fort. For det får jeg ikke gjordt på Ipoden. Men om en ukes tid eller no så skal jeg få ordna det. Dakkars meg ikke mer musikk!!!


Blogges da små puser<3 Puzz Puzz*!Youtube??= bading 28.04.2012

Hello dere<3 I dag har jeg vært på skolen og hos tannlegen. Jeg har vist hull siden jeg spiser litt for mye godt. Men uansett. Hallo!! Dere vet Cathrine hun lagde blogg i går, og hun er høyere på topplista enn meg ( i sandefjord.) Men jeg fikk jo ikke blogga de to siste dagene her så.  Dere vet at jeg lovte dere og legge ut video/ bevis på at jeg hadde bade før mai. Og jeg fikk filma og alt. Men jeg har skikkelig trøbbel med og få filmen ut på Youtube. Når jeg skal lage en bruker da, så skriver jeg alder ogsånt. Men så står det at det er aldersgense. Så da prøver jeg på nytt og da sier jeg at jeg er 18 år. Og de sier fortsatt det samme. Men så prøver jeg en siste gang og jeg sier jeg er 68 år, men det står fortsatt det samme?? uansett hvilken alder jeg er, så går det ikke?? Hvet noen av dere noe om det?? Men i mens sålegger jeg ut noen bilder :D

 
haha, fint fjes!

Beklager

Det ble ikke noe blogging på meg i går alikavel. Ikke Ipod blogging en gang :(  Akkurat nå har jeg kommet ut av dusjen, fordi jeg var og bada med Cathrine. Jeg er fortsatt glad det er noen og leser bloggen hver dag, men jeg ser veldig stor forskjell. F.eks vis jeg ikke har blogga på 2 dager. Da synker det rett ned fra 60 lesere til 10. Men jeg er fortsatt utrolig glad i dere, og på 3 dager så klarer jeg og få 80 lesere :O  det er utrolig. Ohh, jeg er så glad i dere. Men nå skal jeg spise nuddler også skal vi en tur i butikken, så må stikke dere. Just so you know it, i love u<3

 

Sorry men jeg glemte kammera hjemme så jeg får ikke lagt til noe bilde. Men jeg love at jeg skal blogge som en helt i morra<3Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits