F***, hva har jeg gjordt nå!

Hei!<3

Nå er det en stund siden jeg har blogget og jeg kommer ikke til og blogge fult så mye resten av sommeren. Men jeg lover dere at jeg skal passe bredre på dere og blogge mer når sommerferien er slutt og jeg begynner i 8.ende. Akkurat nå er jeg pissed of fordi jeg nettop leste innlegget til Sophie Elise som dere er nøtt til og lese hvis dere bryr dere om dyr!( Trykk her!). Jeg hviste at det kunne hende de pisket hestene osv... Men jeg viste ikke det var så ille, den måten de behandler dyra på! Jeg dro på sirkus fordi jeg kjedet livet ut av meg og gadd ikke sitte alene hjemme og se på tv liksom. Men virkelig jeg har ikke planer om og gå på sirkus mere i hele mitt liv!

Jeg er veldig glad for at jeg er vegitarianer og at jeg ikke har smakt en bit kjøtt i hele mitt liv. Du aner ikke hvor mange dyre liv EN person kan redde av og ikke spise kjøtt. Videoen Sophie viser er veldig brutal men hvis du ser den og ikke snur deg vekk så tror jeg du faktisk kommer til og tenkte på hvor vondt det dyret du spiser har hatt det neste gang du spiser kjøtt. Jeg spiser fisk, jeg hvet ikke helt hvorfor( mamma betemmer) men alikavel jeg sparer hester sitt liv, griser sitt liv osv. Men før så tenkte jeg at med en gang jeg fyller 18 år så begynner jeg og spise kjøtt fordi jeg orker ikke være loner liksom, men jeg vil heller bli holdt uttafor en og drepe dyr. Tenkt deg nøye om neste gang du spiser ett dyr, kanskje du vil forandre deg. Jeg kjønner ikke hvorfor jeg har gått på sirkus, fordi jeg så en løshund som gikk på motorveien i går og den kom antageligvis til og bli kjørt på siden den ikke var redd da fikk jeg sjukt tårer i øynene. Noen folk er faktisk så syke i huet at de har følser nok til og sette fra seg dyret sitt ett sted når de drar på ferie. De skulle fått livstid i fengsel!

Tumblr_lqxafqi2ok1qkcgpwo1_500_large

Det betyr mye om du trykker på lik-knappen slik at så mange mensker som mulig får ite om dette! Gjør det om du er glad i dyr.Freaka ut!

Dere vet jo at jeg nettop kom hjem fra Sirkus. Jeg satt på 2 rad. Det var sånne dansere som sto på rulleskøyter imens de hadde sån bitteliten cirkel de stod på. De hadde gjordt masse sånne stønt ogsånt på rulleskøyter. Så plutselig så de på meg også kom sånt lys på meg bare meg! Også ba de meg komme inn til dem der, og ta av meg jakka. Jeg som ikkke liker og stå alene forran folk jeg ikke kjenner, syntes det er var skummelt. Så ba de meg stelle meg opp rett i rygger. Plutselig løftet de meg opp, og la meg i mellom dem og begynte og snurre rundt og rundt, med meg i armene. Væææ, jeg ble svimmel! Men det var ganske heftig også da.Sykeste jeg har gjordt!


Svimmel!Sminketips- røde lepper

1.Start med leppepomade eller vaselin på leppene om de er tørre og for å ikke få de tørre.

2. Bruk rød lipliner, som du streker inn leppene med.

3. Fargelegg leppene med liplineren, og fyll leppene. Da får du en farge som sitter bedre.

4. Avslutt med en knallrød leppestift med mye fuktighet. Dette gir glans og en sterk rødfarge på leppene!Liseberg

Det er noe av det heftigste jeg har vært med på. Jeg og frida!!<3 Løp rundt som noen galinger, over alt og vi fikk tatt alt!. Vi var der tilsammen 10 timer. Så tok vi atmosfear den heftigste atraksjonen der ever! Anbefales på det sterkeste<3 Legger ut litt bilder:)Atmosfear er Europas høyeste og kanskje verdens mest spektakulære fritt fall. Fra 146 meter over havet faller man fritt i 110 km/h! Tør du ta den?


Verdens heftigste tre atraksjon!

 


Lisebergbanen!:) Love it<3


Kanonen<3


Hangar:)


Hehe ble mye karuseller på meg, ps: legger bare ut bilder av de jeg kjørte:)Tok noen flere men det var så mye bilder ogsånt. PS: ikke sikkert jeg legger ut innlegg om astrid lindgren verden:)

 

Bloggas<3

 


 

 Sverige

Hallo søtiser<3

Jeg har ikke blogget på en uke nå fordi jeg har vært på en lite ferie. Vi dro til Sverige. Først skulle vi i astrilindgrens værden ( inlegg om det etterpå) det var litt kjedelig for meg fordi det var jo bare emil,pippi osv... Vi dro jo dit egentlig bare fordi det er Ylva som er 4 år da:) Vi var også i dyreparken i borås(inlegg etterpå). Der var det driit mange dyr, litt koselig da. Så ble det liseberg(inlegg senere), og det er noe for meg. Det var sjukt heftig♥ Blogges snart♥Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits