Dyre Innkjøp

Da var det på tide og legge ut innkjøpa fra i dag, og i følge meg så er 2000 kr i byen på en dag mye. Også klarte jeg og glemme den nye bh-en min på bussen, den var dyr, hoho<3


Vinterjakke// 499 ,- // b.young //


Øredobber// 49,- // vera moda //


Skjorte// 249,- //  only //


skjorte// 149,- // h&m //


Singlet// 49,-  // h&m //


Slim bukse// 199,- // h&m //

blogges<3Byen med beste

Hjemme fra byen, og null penger i lomme boka igjen. Da har jeg og Cesilie stor kost oss i byen i dag. Og jeg rana meg selv, da var 2000 kr brukt opp i byen today. Innkjøpene kommer etterpå. Også skal Cesilie overnatte og vi sitter og koser oss med ansiktsmaske nå hehe<3


Finigene vettu<3


Nydelige med ansiktsmaske:)

Bloggaz

Sminketips- Glødene hud

1. Start med en concealer på røde flekker, rundt nesen, under øynene og kviser. Jevn ut med fingerene.

2. Legg en foundation i hudtonen din i ansiktet og på halsen.

3. Bruk en stor pudderbørste, og påfør solpudder i kinnene. Påfør først like under kinnbeinene, før du jobber deg oppover tinningen og pannen. Ram inn ansiktet med pudderet, men vær forsiktig med fargen, det kan fort se falskt ut.

Eks på bra sminking:Ranvik

Nå sitter jeg i senger og chiller med en bok med veldig dramatisk tittel "Hun ville jo ikke dø" det var en veldig dramatisk tittel må jeg si.  Men ikke noe besøk i dag heller og ikke noe lekser. Undomsskolen er så sjukt slækt.  Skal i byen med Cesse ( Cesilie) min da <3  Så mere enn det har jeg fårsåvitikke planer om og fortelle, utenom litt info om Ranvik her for dere da.


Det er det styggeste bilde man kunne plokket ut ever! Missfornøy til 1000!!!!

 

Ravik er fin og koselig skole(syns jeg). Den ble grunnlagt i 1970. Og det var 392 elever der i 2008. Og 60 ansatte i 2008. For meg er det kort skolevei og mange snarveier. Jeg syns vi har litt mere frihet enn det jeg har hørt att de andre undomsskolene i Sandefjord har. Eks. Vi får egentlig ikke lov til og gå på kiwi i skoletiden, men det er ingen lærere som sier noe i mot det. Pluss at vi kan gå hvor som helt bare vi er inne til det ringer. Altså vi kan dra til byen bare vi er inne til tiden liksom da.

Dette bilder er fra google(haha) og er tydligvis tatt om vinteren:Helgen

Hello<3

Ja som sagt så fikk jeg ikke blogget i helga siden jeg var på hytta med Sofie og der hadde de ikke internett. Vi badet veldig veldig mye i hvertfall, og dusjet sjukt ofte, hahaha. Ja vi rodde oss en tur helt til åre knakk helt utte i det øde hav, neida hehe. Men serr åra knakk, men ikke så veldig lang fra land da så vi kom oss inn til land med en åre. Men tenkte jeg are skulle slenge på noen bilder da siden jeg ike har så mye og fortelle fra turen.


Nydelige, jada<3

Blogges i morgen da<3Travle dager

Hei hei<3 Jeg rakk virkelig ikke nevne for dere at det ikke ble noe blogging på meg i helga fordi jeg var med på hytta til Sofie og der hadde de ikke internett(inlegg etterpå). Også på mandag hadde vi ikke internett og i går hadde jeg jævla hodebildet. Men jeg har fått tatt bilder da, det kommer sener i kveld fordi jeg ikke er hjemme nå. Ungdomsskolen eier og vi tok klassebilde og portrett bilde :( Men ja noen bilder for morro skyld nå<3


Tihi bloggez søtnoser<3Kvelds oppdatering

God kveld norge!<3 Nå har jeg laget meg ett løfte om mye mere blogging, og i dag syns jeg det har gått gamske bra. Hadde lagd ett inlegg om mye rart tidligere i dag men av en grunn ble det ikke publisert. Så nevner litt nå om inlegget. Ja Ylva på 4 år har fått egen Ipad litt uretferdig! Ja Ylva har besøk at to gutter som skal overnatte og sve på rommet mitt! Fritids! Men ja hverdagen min er vanlig, også har jeg blitt såååå sjukt avhengi av et spill på mobilen som heter coin dozer eller no sånt.


Haha så snusselig katt<3 MIN<3

Blogges<3


Skolen

Da har jeg nettop fått en melding om jeg kan skrive litt om hvordan det fåregår med skolen for meg. Ja for først skulle jeg jo flytte ned dit fot ca. ett år siden men siden vi stolte på pappaen min så gikk ikke det. Men jeg har mast veldig på mamma om og bli her i Norge da, og det har jeg fått lov til. Men nå som jeg har fått oppleve mere av Frankrike som jeg er født og oppvokst der så savner jeg det virkelig. Alt er anneledes, som folk er mye hyggeligere og alt er billigere osv.. Men nå har liksom alt gått opp og ned hele tiden. Men siden mammaen min er i Frankrike så kan jo ikke jeg være her for evigheter. Det viste jeg jo uansett. Men nå er det bestemt at jeg får ett halvt pr på ungdomsskolen her da. Men jeg lover dere at blogginga aldri skal ta slutt, jeg skal blogge mere der nede enn jeg gjør her assa. Og jeg kommer til bake til vidregående siden det har mamma lovet meg. Dessverre blir flyttinga virkelig denne gangen siden denne gangen er all kontakt bryti med faren min så det er ingen og stole på så alt skal gå bra denne gangen. Men da hvet dere at flytting blir til ved juletider til Frankrike. Jaja der var innlegget skriv.


Borte bra hjemme best

Titei<3 Da var det en liten oppdatering. Nå er jeg hjemme i sandefjord igjen da. Egentlig så stemmer ikke overskriften helt fordi her hjemme er det liksom 16  varmegrader og i Nice 40 varmegrader. Flyturen gikk forsåvitt greit jeg hadde egentlig tre seter for meg selv helt til en slaks uteligger som lukte pytånn kom og satte seg ved siden av meg, blææææ! Som vanlig var det mye stress for og rekke flyet men det gikk jo.

 
 

Nydelig koffert jeg har hva?

Nuss nuss:*

BloggazSåå faila- Meg på longboard

Hei alle sammen! Ja for førsta gang har jeg da fått til og lage youtube bruker og jeg tenkte jeg skulle prøve meg fram litt her da. Så for morroskyld har jeg filma meg selv på longboard. Bare nevner det jeg eier ikke!! Haha jeg kjønner dere om dere syn den ble helt faila for da er vi to, haha enjoy:P

 

 iaa1996.blogg.no

Jeg vil gjerne ha en header av henne, for hun er utrolig flink med foto,design og header. Jeg har alltid brukt hennes design. Men nå ville jeg prøve noe nytt noe men jeg trenger en header. Så jeg har veldig lyst på en header av deg da,blir såå utrolig glad:) Bloggen hennes finner dere her(http://iaa1996.blogg.no/)

Header størrele:
Bredde: 790;
Høyde: 500;

 Randome bilder

Hei hei lovers<33

Så da har jeg ikke noe og blogge om mer enn noen bilder fra ferien, litt bilde oppdatering fra ferien altså, Enjoy<3Blogges<3

 Nelly Wants

    
Poke dress til 499 kr finner du HER       Sweetheart Bodice dress til 599 kr finner du HER

Nelly
Shoes - Yin      Nelly Trend - Spike

Yin Nelly shoes til 399 kr finner du HER      Spike Nelly trend til 499 kr finner du HER

Miss Me - Pearl Jeans      SuperTrash - Peppy Quartz

Pearl Jeans til 1095 kr finner du HER       Peppy Quarts til 899 kr finner du  HER 

Ett lite innlegg for dagen, blogges<3Voksing av bein- auuuuuu!

Da var det på tide og skrive litt mere, måtte prøve meg fram litt og vokse litt bein! Fyyyy og vondt det gjør! Gjordt det en gang før, jeg blir helt rød og det svir. Uff skal ikke gjenta seg!Nydelig Oceane, hahahahahaha!

Blogges da<3Innkjøp-frankrike

hei på deg<3

Nå flyr ferien veldig fort unna og som sagt så blogger jeg ikke hverdag, men skal gjøre det når skolen starter igjen. Har shoppa litt hvet ikke helt prisene men det er vel ikke så farlig siden det er i Nice. Så har jeg gjordt veldig mye rart mens jeg har vært her så det skal jeg lage video av med bilder osv. Også skal jeg kanskje hoppe i strikke og det lover jeg og filme. Men her noen bilder av innkjøpene da.

 


Shorts/ h&m


Bikini/ h&m ( LIk underdel men den var til vask så gadd ikke ta bilde av den:)


Bluse/Promod     Got to love it!


h&m        ( klarte og få den i vaskemaskin og nå er hele revnet :( 

Sko: Randome butikkeBlogges<3Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits