No internett

Er så utrolig lei meg for den siste uken med blogging. Sinden jeg har flyttet har jeg ikke hatt internett og derfor ikke kunnet blogge. Flyttinga gikk veldig greit og jeg er så utrolig glad fro at jeg har mitt eget rom og alt er så ryddig og fint, men det blir nok ikke sånn lenge, haha...  

Nå skal jeg svare på spørsmålsrunden, PÅ VIDEO wiii! Legger ut noen bilder jeg tok i tiden ikke fikk blogget ;)


Nerd, husker det var på mote med sånne briller her :P


Thatsmile faktisk


Haha jeg har så rart smil for tiden....


Kjøpte en fondation og en øyne sminke fjerner(noesånt)... Kjøpte det på en vanlig butikk som meny exempler.


Et pudder fra kiko til 15euro, som blir rundt 120kr tror jeg.

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN LASTES OPP NÅ.Spørsmålsrunde

Det er utrolig lenge siden jeg ikke har hatt spørsmålsrunde så da kan jeg vel ha det. Jeg er ikke sikker på om jeg svarer på video fordi jeg strever med og lage videor pga. minnekortet mitt. Jeg svarer på alt utenom spørsmål som er litt vel for private. Dere vet seklv hva dere ikke ville svart på og som er unødvendig og spørre om. Jeg tenker jeg svarer på spørsmålene i løpet av neste uke så spør i vei. 


overse rotet..ASK ME QUESTIONS!Mornings

Sovet godt? De fleste er vel på skolen nå. Jeg koser meg hjemme, men jeg kjeder meg ganske mye når alle er på ferie... Jeg må beklage for den dårlige blogginga mi i går men det var den eneste dagen jeg faktisk var ute med venner også tok jeg ikke med kameraet så da ble det ikke noe ordentlig innlegg. Nå har jeg akkurat spist frokost/lunch også skal jeg bare pakke litt også hjelpe mamma litt i dag. Nå sitter jeg her å prøver og finne en side med fotokonkuranser her i Frankrike. Det hadde vært veldig gøy å bare prøve for morro skyld da. Men det ser ikke ut som jeg finner noe interresant for personer under 18år. 


Frokosten min, ananas og sjokolademelk


Vaska converse(a) mine, håper det ikke ødelegger dem...


Selfie å greier

Har du alerede meldt deg på en photokonkuranse før? Inspiration Back

Er hjemme igjen, det var en koselig men lang dag. Vi dro på stranda i nice og var der rundt 2 timer også dro vi hjem igjen. Vi stoppa for og handle litt og der ble vi jo en stund så kom ikke hjem før nå. Det er veldig deilig å være i Frankrike spesielt i syd med tanke på at det (nesten) alltid er varmt og sol. Det er helig og bade, og det er til og med for varmt å gå rundt i Nice uten og bade.. Jeg hvet ikke helt hvordan det er i norge men ganske sikker på at det ikke er utrolig varmt.


Bleikfisk
 

Hva har du gjord i dag?La playa

Hei! Nå skal jeg bare legge igjen ett kjappt innlegg, fordi om 5 minutter skal jeg ta toget ned til nice for og gå på stranda. Kommer hjem rundt 18:00 tiden så blogges da. Jeg har kjøpt en nz bikini, og den kjøpte jeg fordi det er fint med knæsje farger for og fremmheve brunfargen litt.
Ny leilighet

Hei dere! Så da skal vi flytte (igjen), men vi blir i Frankrike vi skal bare flytte ett annet sted i byen. Jeg var på besøk nå. Det er litt bedre enn her, noen av delene i huset er moderne andre er gammle. Jeg skal få det fineste(mest moderne) rommet da. Vi flytter bare fordi det er større, det er ikke noe nærmere eller lengre fra bussen til skolen om morningen. Uansett tenkte og vise dere bilder fra leiligheten, det er ganske rotete da, men det får gå.


Inngangen


Pc-en klikka også fikk jeg ikke til og rotere bildet...
Får nye møbler for det er ingen ting her nede.... Gulvet er grått, æææææsjj

Styggt!!!!

Styggere!!!!Styggest!!!!!


Hveranda da..


utsikten

 

 

Jaja, savner Norge! Her er det bare sygge hus, stygge biler, og stygge folk.. Men jeg liker meg her, føler meg hjemme. Er jo født her da så, Uansett, i dag har jeg bare pakket litt, sovet og vært å sett huset. Tiden flyr veldig fort så må beklage enda en gang for blogginga mi. 


hej på dej


Fuck pc og rotasjon assHome sweet home

Unnskyld for blogginga i dag. Jeg tok flyet fra Sveits 09.00 og var i Nice 10.00... Mamma var en time for sent, var litt kjipt men sånn er det. Vi dro en tur til Nice sentrum, herregud skulle trodd vi var i London elle no sånt. Er så utrolig mye folk. Uansett, jeg skulle ta toget hjem klokka ett men jeg hadde selvfølgelig glemt togkortet, og det innså jeg ikke fø jeg var på togstasjonen. Så det ble en dag i Nice. Jeg hadde mistet øreproppene mine så fikk nye. Gikk bare rundt litt overalt også hadde mamma noen ting å gjøre. På slutten av dagen var vi begge helt døde(varmt).. Så vi bestemte oss for å ta en tur på stranda, der hvor det selvfølgelig var fullt med folk. Jeg hadde bikinien min i bilen og vi hadde parkert bilen ganske langt unna, så vi kjøpte en enkel (frynse bikini, hot rosa farge). Også kom vi ikke hjem før nå, så ble dessverre ikke blogging før. Kameraet hadde jeg også lagt igjen i bilen og jeg hadde ikke planer om og kjøpe ett nytt av det så da blir det ikke noe bilder tenker jeg sorry dere ♡
Dagen i dag

For dere som ikke viste det så er jeg i Sveits 3 dager hos faren min. Savnet han noe sykt, var utrolig herlig å se han igjen. Uheldigvis er jeg her bare 3 dager fordi det er bare for og ta flyet hjem etter snowboard campen jeg var på sist uke (inlegg senere). Jeg har allerede vært her 2 dager så jeg tar flyet hjem i morgen tidlig. Må stå opp 05:00 så det skal blir morsomt...  Hjem til skole (om 2 uker), men helsdig vis har jeg kjæresten som venter på meg hjemme. Blir deilig og se han igjen etter 1 månede.

 

 Dagen i dag er ikke så utrolig spesiel, men jeg og daddy gikk en tur i parken med hunden min. Også har jeg sittet på pc-en en god del i dag. Ikke mer spennende liv enn det.

 


 


Beste faren i hele verden  Ignorer ørene mine.....

 

 

 

Hva har du gjordt i dag?Borte vekk

Hallo! 

Jeg hvet det er utrolig lenge siden jeg har blogget. Tror det snart er 1 år siden. Men jeg synes det er veldig gøy å blogge noen ganger så da har jeg tenkt til og begynne og blogge igjen. Bryr meg ikke om hvor lite lesere jeg har, syns bare det er gøy jeg. Har beggynt å like veldig godt og ta bilder, syntes jeg har blitt litt pro da, hahaha neppe...  Hvis det er noe dere lurer på eller vil at jeg skal gjøre så er det bare og si ifra så skal jeg gjøre mitt beste. Jeg har litt problem med designet mitt, jeg klarer ikke bytte profil bildet (i sidemenyen), også når man trykker på "legg til som venn" (under bildet i sidemenyen) så får jeg ikke til at det kommer på min profil. Noen som hvet hvrodan? 

 

I løpet av den tiden jeg ikke har blogget så har jeg bare vært på ferie rundt i Frankrike og skole. Livet mitt er virkelig ikke veldig spennende. Jaja, nå skal jeg prøve og blogge fast... Men når skolen begynner igjen så blir det desverre bare ett inlegg hver kveld ikke mer(i hverdager). I helgene skal jeg blogge fult da. Tenkte og bare legge ut noen bilder jeg har tatt.

 


På vei til Bordeaux (Frankrike) for å surfe.

 

 

 


 

 

Hva syns du om bildene?

 Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits