Back to school

Endelig er føste skoledag oversått. Dagen var kort siden det er onsgad og vi slutter klokka 12.30, men det gikk utrolig sakte og det er kjipt.. Når jeg kom hjem gikk jeg direkte ned til elva og bada med Lucie og noen andre folk. Utrolig deilig etter en så utrolig kjedelig dag. Jeg fikk derverre ikke tatt med kamera(glemt), så jeg må beklage for gammelt bilde.Hvordan har din skoledag vært?
Sen blogging

Unskyld for blogginga i går,lover og bli bedre med blogginga. Jeg holdte på å skrive ett inlegg i går kveld men så klarte jeg og sovne. Jeg hadde en vennine på overnatting (lucie), det var utrolig koselig. Så mze latter og hygge. Så tenkte å slenge inn noen bilder som vi tok i går.

 

Nå skal jeg tilbake til det gammle huset å vaske litt og ta med de siste tingene. Og når jeg blir ferdig skal jeg ut med noen venner.Skal prøve og huske kameraet, men når jeg går ut tar jeg ofte med meg longboardet og da er litt sånn vanskelig og ta med kameraet men skal ordne noen bilder da.


Lekte med vannsprederen, hehe..


Pysjtid

Ha en fin dag alle sammen!Svar på spørsmålrunde(video)

Så her er svar på spørsmålsrunden håper dere er førnøyde med svarene!Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits