Ting jeg ikke liker "med vinteren"

Hei! Har bestemt jeg for og blogge litt, fant  ikke helt ut av hva jeg skulle blogge om siden jeg ikke har tatt mange bilder. Jeg kommer til og legge ut bildene jeg tok pä julaften da men tenkte og starte med og lage ett lite inlegg om ting jeg ikke liker med vinteren.

1. När du er i skibakkene ä plutselig en idiot pä ski paserer rett foran deg, og du faller....  Det er liksom sä sjukt irriterende, det er liksom ofte skilt om at du mä holde avstand när du skal pasere noen mensker. Noen idioter (ofte smä barn) pä ski tror de er sä sjukt kule hvis de paserer ett menske pä den mäten i full fart.

2. Og mätte ha pä seg mye kler. Man föler seg sä kvelt og inpakket i masse klär, det er sä ekkelt.

3. Törr hud.. Huden blir sä veldig fort törr när det er sä kaldt. Jeg har liksom prövd ut alle krmene pä apoteket der jeg bor. Men jeg finner ingen som virkelig er bra mot törr hud, noen anbefalinger?

4. När du stär opp ä du tror det er natt fordi det er helt mörkt ute. Mörket er liksom sä ekkelt, jeg ekke redd. Men jeg liker best at det er sol hele äret jeg da. At det skal bli mörkt klokka seks om kvelde(her hvor jeg bor) er sä teit. Ogsä er liker ikke mange foreldre at du gär ut i mörket osv... uff

5. Smä unger....  Som alltid tar hele plassen i köen til skiheisen fordi de er sä teite....

6. Snöball krig..  Jeg kan ikke fordra snö, ogsä skal man liksom hive det pä hverandre. Sä blir man vät og kald fordi man har snö pä seg.

7.  Is, pä bakken.

8. Folk som oppförer seg som om de aldri har sett snö i sitt liv, när den förste snöen kommer og folk er helt idioter og hiver seg i snöen, hiver snöballer og spiser snö.

9. Statuser pä facebook "det snör". Ja daaa, det er greit jeg har fätt med meg at det snör, og det er koselig. Men när hele facebook er spamma ned med statuser at det snör, det er da det er litt for mye..

10. Grätt..  Det er sä veldig deprimerende när det er grätt ute, hele dagen har du bare lyst til og ligge i senga og sove..

Blogges lovers<3 :*Anbefaling -shampo

Hei!
Siden jeg ikke har så mye å blogge om tenkte jeg å vise dere noen produkter jeg er veldig fornøyd meg og som jeg anbefaler dere HVIS dere har farget eller stripet håret deres.

Jeg anbefaler virkelig denne shampoen, balsamen, og "behandlingen"?
De er for folk som har farget eller stripet håret sitt. Det er meningen at den tar vare på håret og at fargen/stripene skal vare lenger. Jeg hvet ikke om det funker fordi jeg bare har brukt den i en uke. Den inneholder UVA/UVB filter. Jeg anbefaler kremen/behandlingen fordi den gir en fin glans og mykt hår + at den lukter veldig godt.

HVORDAN BRUKE:
Dere hvet hvordan ta i shampo og balsam (og skylle det ut). Etter det tar dere og tørke håret med ett håndkle til håret er sånn halvtørt, så tar dere i kremen/behandlingen og smører den godt inn over hele håret. Så lar dere kremen/behandlingen stå i i 2 til 3 min. Så tar dere og skulder det ut, men ikke helt, bare ta litt vann over liksom. Så tørker detektiv det igjen. Så det var det. HAR DERE PRØVD PRODUKTENE?......

Ja greit interessang overskrift... Jeg hvet ikke helt hva jeg skal blogge om nå. Jeg har skrivd det her tre ganger nå fordi jeg kommer borti en knapp hele tiden som gjør at alt går bort. Nå kan jeg hvertfall innlegget utenat. Jeg venter på en venn som skal/må hjelpe meg med lekser, eller får jeg to timer gjennsitting. Jippi, det er ett mirakel at jeg ikke har fått gjennsitting ennå. Med tanken på den friheten vi har på skolen her. Og alt jeg har gjort....

I dag har jeg gjort ....... ting. Sittet å sett i lufta , gått på pc'en, spilt the farmer, blitt jaget av pc'en, sett i lufta, osv...
Håper han kommer snart jeg kjeder meg sånn. #NOEN TIPS OM HVA MAN KAN GJØRE NÅR MAN KJEDER SEG SÅNN??Fineste!

Siden vi er litt på landet kan du kaldet det, og kjæresten min(jules) bor høyt oppe så får jeg ikke sett han på 3 uker. Og han har ikke internett fordi det snør for mye. Omfg. + at jeg ikke fikk sagt hade til han, det ble bare til at jeg måtte stikke fort. For en uke siden skypa jeg med han halve natta. Sååååå kos. Også er han så sjukt fin, six-pack og alt. Haha føler meg så jævla spesiel nå. Tar kvelden nå, natta!Julegave kjøp

Hallo<3

Jeg tenkte og vise dere hva jeg kjøpte til julegaver til noen av vennene mine. Jeg kan vise fram julegavene fordi ingen av vennen mine leser bloggen min, noen av de vet ikke om den så greit. Jeg så sånn sykt mange parfymer så fikk jeg plutselig så veldig hekta. Så alle julegavene hittil er parfymer. Det måtte bli en til meg også da. Haha.

Jeg har så sjukt vondt i skulderen min. Det er som om jeg har bært noe sykt tungt noe. Hvis det er det så har jeg ikke noen muskler i det hele tatt for jeg bar bare på en liten pose med to parfymer. Dagen var koselig nok den. I morgen blir nok ikke dagen like morsom. For jeg er nemlig nøtt til å sitte med lekser nesten hele dagen tenker jeg. For jeg har ett stooort kunst&håndverk prosjekt og masse matte lekser. 

 


Til jules(kjærsten min). Jeg fant ikke noen bedre gaver jeg lette etter noe litt bedre liksom. Det er så sjukt vanskelig det der.


Jeg kjøpte denne parfymen til meg selv(derfor åpna jeg den) og til bestevennina mi i klassen. Det er så snålt for hun heter også oceane. Haha


Til vennina mi men jeg kom liksom plutselig på at hun er muslim så de ferier vel ikke jul eller??? så da finner jeg vel en og gi den til eller så beholder jeg den hihi.


Til en venn.

Jeg har mange flere og kjøpe gaver til men siden jeg ikke har lyst til og kjøpe parfymer til alle så finner jeg noe annet.

Hva har dere gjordt i dag da?Outfit 15/12/12

Titei!<3

Står på farten ut døra så blir ett lite inlegg. Det her tror jeg egentlig er favoritt antrekket mitt. Av de klærne jeg har nå så. Siden jeg mobil blogger så er bildene veldig dårlig kvalitet. Så det blir litt skurette ogsånt eller hvordan jeg skal si det. Jeg får ikke blogget før i kveld. Men jeg har sånn veldig blogglyst nå. LIKER DU OUTFITEN??Punk?

HEI!

Eller god morgen da. I dag skal jeg til Nice og handle julegaver. Blir morsomt. Jeg føler meg FATTIG for øyeblikket. Jeg bruker jeans hver dag, hjemme så bruker jeg joggebokser(kosetøy). Siden jeg har flytta så måtte jeg legge igjen masse klær hos ingvill(der jeg bodde). Så da ble det å ha meg de tre favoritt jeansene mine. Å nå har jeg bare 1 par igjen, jippi! Ett par har hull og det andre paret er buksesmekwn ødelagt på. Så skal prøve å kjøpe meg noen nye par i dag. Så da blir det noen inlegg senere i dag.Jeg har fått ett par sko/støvler som er så sjukt fine.Det syns jeg da, mange syns de kan bli litt sånn punker stil. HVA SYNS DU?Rart nok

Hei! :)

I dag har jeg hatt skolefri, fordi det snør! Halleluja! NOT! Uff det snødde i hele går og i natt og i dag har deg regna. Og da blir det slaps. Uff.... Vi stod opp for ingen ting til morgen idag da, siden vi fikk melding om at bussen ikke kommer når vi stod på busstoppet. Så har vært litt inne og ute i dag med Mariame og Syméon. Fy kaldt er det nok.
Det blir nok kaldere i vinter så mere skolefri blir det nok.


På den tiden Jeg ikke har blogget har jeg stripet håret. Det kosta 75 euro. Jeg helt ærlig ble ikke veldig fornøyd fordi de tok ikke like mye striper på hver side av håret også men shit happens..
Syns??Noen ideer?

Hei!

Tenkte jeg skulle blogge litt igjen, jeg vet ikke helt hva jeg gjør for tiden. Jeg slutter å blogge også plutselig har jeg lyst til og blogge også når jeg har kommet på overskriften hvet jeg ikke hva jeg skal blogge om. Noen ideer om en måte man kan få blogglyst på??

Jeg tenkte hvertfall og begynne å blogge fra mobilen siden mac'en min ikke har æøå. Og pc'en til mamma får jeg ikke lov til og bruke. Jaja. Noen av dere som har voxer?? Vox meg: oceane høifors.Svar på spørsmålrunde-ocht.blogg.no

Håper dere likte videoen, hihi!<3 Nyeste..

Hei,hei,hei...

Nå er det en stund siden jeg har blogget fordi jeg har fått mac, wiii! Å siden jeg har fått den her i Frankrike, så har den ikke æøå. Så jeg synes det blir så rart og blogge også liksom skrive hore istenden for høre. Men jeg låner pc-en til mamma. Alt er liksom helt nytt på en mac da. Også er ikke tastaturet likt fordi man ikke har æøå. Men jeg skal prøve og gjøre så godt jeg kan med blogginga. OGså er det noen programmer som ikke funker på macen som imovie iphoto så da kan jeg ikke laste opp videoer eller bilder på bloggen så blogging blir det nok ikke noe av på macen enda.

 

Siden jeg ikke hadde blogget så fikk jeg jo ikke lagt ut spørsmålsrunden. Men nå er den klar, skal bare få lastet den opp på youtube. Er nettop ferdig med frokosten også skal jeg ta en tur til nice, senere i dag. Skal huske å ta med kamera denne gangen!<3 

 

Videoen er i inlegget over!!!! Twiglight

Hallo<3

Hadde tenkt å gi ett lite "resyme?" av twiglig the saga 5 part 2. Det er en film som er virkelig værdt og se. Jeg var på kino på langostire(nice) og så den siste helg. Den var skikkelig bra. Men det jeg syns var litt dumt var at det er såpass lenge siden part 1 ble vist at de skulle liksom vist ett lite snitt av part 1 på begynnelsen av filmen da. Men den var veldig bra da.

 

Jeg sto opp kl.06.00 for og ta bussen kl.07.30 sammen med mariame. Sjekk ut youtube kanalen hennes HER. Vi hadde det veldig morsomt MEN jeg klarte og miste lommeboka mi med tog kortet mitt med adresse og navn og bilde av meg, 10 euro, 300 kr, nøkkel, busskort(norsk), bibliotek kort(norsk) og bevis kort av nivå 3 snowboard. Vi tok nok så mange bilder, men siden jeg brukte veldig lang tid på og ligge i senge og se i taket, javel... Så ble jeg plutselig forsent ute så rakk ikke sminke meg. Så jeg var sminke fri dåå. ADVARSEL! Hvis ikke du tåler og se meg sminke fri gå ut av bloggen min fort! 
dårlig hårdag!
 Blogges peeps!<3Hallo. Mitt navn er Oceane Høifors og jeg er en jente på 14 år. Jeg er halvt fransk og halvt norsk. På denne bloggen kommer du til å lese om litt av hvert.

For kontakt: oceanelogg@hotmail.no

Kategorier


ArkivAnnonser
hits